The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Βενεζουέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Brazil-Venezuela-19.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από 3

Arena Fonte Nova, Σαλβαδόρ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, 03:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου, ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Αμερικής 2019 για τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Βενεζουέλας θα λάβει χώρα στη βραζιλιάνικη πόλη Σαλβαδόρ. Αυτές οι ομάδες έχουν πολύ διαφορετικό επίπεδο, αλλά η ίντριγκα μπορεί ακόμα να υπάρχει εδώ. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για το πλήθος Βραζιλία – Βενεζουέλα.

Βραζιλιάνοι είναι στο σωστό δρόμο

Προς το παρόν, η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φαίνεται καταπληκτική και με απόλυτη σιγουριά εμφανίζεται στο ίδιο το τουρνουά. Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων η ενδεκάδα του Τίτε χωρίς προβλήματα νίκησε την εθνική Βολιβίας με σκορ 3:0. Και ξέρετε, σε αυτόν τον αγώνα δεν φάνηκε ότι η ομάδα αποδυνάμωσε λόγω τραυματισμού του Νεϊμαρ. Όλοι ενήργησαν δυναμικά και αρμονικά. Ακόμα και πριν από το τουρνουά η “Selesao” έδειξε τη δύναμή της, νικώντας στα φιλικό το Κατάρ (2:0) και την Ονδούρα (7:0).

Οι Βενεζουέλα έχουν ήδη προκαλέσει έκπληξη

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας στον πρώτο γύρο κέρδισε μόνο 1 πόντο, αλλά με αυτό ήδη εξέπληξε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Απλώς η ενδεκάδα του Rafael Dudamel θεωρείται εκτός αουτσάιντερ του ομίλου μαζί με την εθνική ομάδα της Βολιβίας, αλλά κατάφερε να «σταματήσει» την εθνική ομάδα του Περού – ισοπαλία με σκορ 0:0. Σε εκείνο τον αγώνα οι “κόκκινοι” έπαιξαν με τον δεύτερο αριθμό, αλλά ακόμα, καμία φορά, απαντούσαν επικίνδυνα. Ωστόσο, οι Βενεζουέλα έχουν πολύ αδύναμη γραμμή επίθεσης και μηδενική αποτελεσματικότητα…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας από κάθε άποψη ξεπερνά την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει ισότιμο παιχνίδι εδώ. Ταυτόχρονα οι Βραζιλιάνοι αγαπούν να κυριαρχούν, έτσι ώστε ολόκληρο το παιχνίδι θα λάβει χώρα στη μέση του πεδίου της Βενεζουέλας. Και αν προσθέσουμε σε αυτό το γεγονός ότι οι “κόκκινοι” δεν έχουν καλή απόδοση στις ευκαιρίες τους, τότε δεν πρέπει να περιμένετε γκολ από αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βενεζουέλα δε θα σκοράρει με απόδοση 1,6.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *