The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βραζιλία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brazil-Belgium-06.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Προημιτελικός

Αρένα του Καζάν

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή στην πρωτεύουσα του Ταταρστάν στην Αρένα του Καζάν, όπου η εθνική ομάδα της Βραζιλίας θα αγωνιστεί με την βελγική εθνική στο προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι εταιρείες των στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των «Pentacampeões» που δείχνουν στη Ρωσία ορθολογικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά οι αντίπαλοι της ενδεκάδας του Τίτι θα είναι οι ασταμάτητοι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι σκόραραν στα τέσσερα παιχνίδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 12 γκολ.

Πρώτοι στη λίστα

Η εθνική της Βραζιλίας στα τέσσερα παιχνίδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία συνέβη στον πρώτο γύρο στον αγώνα εναντίον της Ελβετίας. Οι νίκες καταγραφήκαν πάνω από την Κόστα Ρίκα, τη Σερβία και το Μεξικό στους 16. Είναι ενδιαφέρον ότι όλες οι νίκες ήταν με το ίδιο σκορ 2:0. Η Βραζιλία παίζει πολύ λογικά, σχεδόν αποφεύγοντας λάθη στην άμυνα, αλλά αν η Ελβετία είχε καταφέρει να σκοράρει στη Σελεσάο, γιατί αυτό δεν πρέπει να συμβεί με το Βέλγιο;

Η καλύτερη επίθεση

Η εθνική ομάδα του Βελγίου δεν ξέρει να παίξει στην άμυνα, κατά πάσα πιθανότητα ο Martinez δεν θα εκπαιδεύσει εκ νέου την ενδεκάδα του μόνο για ένα παιχνίδι με τη Βραζιλία. Επιπλέον, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η εθνική του Βελγίου είναι πολύ κατώτερη από τη Βραζιλία ως προς τη σύνθεσή της. Η γραμμή μεσαίας άμυνας των «διάβολοι» είναι τουλάχιστον όχι ασθενέστερη από τους Νοτιαμερικανούς, οπότε μας περιμένει το παιχνίδι στην πορεία σύγκρουσης, όπου δεν είναι σίγουρο καθόλου ότι οι Ευρωπαίοι θα χάσουν.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι οι Βέλγοι, οι οποίοι έχουν στη βασική τους σύνθεση το Αζάρ, Κέβιν Ντε Μπρούιν, Ντρις Μέρτενς, Λουκάκου δεν θα είναι σε θέση να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Η Βραζιλία έχει εξαιρετική αμυντική γραμμή, οι «Pentacampeões» ξέρουν να παίξουν στο μηδέν, αλλά ούτε και οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν μια τέτοια μηχανή σαν το Βέλγιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το Βέλγιο θα σκοράρει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *