The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βοσνία και Ερζεγοβίνη εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Νοεμβρίου 2019

БоснияиГерцеговина-Италия-15.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Ι – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Μπίλινο Πόλιε

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας συναρπαστικός προκριματικός αγώνας για το Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί στον Όμιλο Ι, όπου η Βοσνία και Ερζεγοβίνη θα φιλοξενεί την Ιταλία. Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον αγώνα Βοσνία-Ερζεγοβίνη εναντίον Ιταλία, ο οποία θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου.

Τίποτα δεν θα πιάσουν οι Βόσνιοι

Η εθνική ομάδα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης πριν από την έναρξη των προκριματικών για το Euro 2020 θεωρήθηκε πραγματικός υποψήφιος για πρόκριση από τον όμιλό της. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, καταλαμβάνοντας μόνο την τέταρτη θέση στον όμιλο, η διαφορά πίσω από τη δεύτερη Φινλανδία αποτελεί είναι 5 βαθμούς και δεδομένου ότι οι Σκανδιναβοί φιλοξενούν το Λιχτενστάιν σε αυτή την περιοδεία, δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης από τον όμιλο. Καθαριστική ήταν η τελευταία ήττα των Βοσνίων εκτός έδρας από τους Έλληνες – 2:1. Η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς και όλα ήταν εντός έδρας, ενώ εκτός έδρας η Βοσνία έχασε και τους 4 αγώνες, αυτός είναι ο κύριος λόγος αποτυχίας, ούτε ο Τζέκο ούτε ο Πυάνιτς κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση.

Οι Ιταλοί είναι ήδη στο Euro

Η ιταλική ομάδα προσπάθησε να αποκατασταθεί για να μη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η Squadra Adzura κέρδισε και τους 8 προκριματικούς αγώνες, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο. Παρόλα αυτά, η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για βαθμούς, καθώς θα προσπαθήσει να μπει στην πρώτη εξάδα των καλύτερων ομάδων, που κατάκτησαν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους, επειδή αυτό θα επιτρέψει να βρεθεί στο πρώτο καλάθι κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το Euro 2020. Οι Ιταλοί, παρόλο που το παίζουν καλά, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν έχουν κανέναν ισόπαλο να αγωνιστούν στον όμιλο, επομένως τα αποτελέσματά τους είναι αρκετά προβλέψιμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας στην Ιταλία αποδείχθηκε πολύ έντονος, οι Βόσνιοι πήραν το προβάδισμα στη μέση του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόνο στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου, και στο 86ο λεπτό οι Ιταλοί άρπαξαν νίκη.

Πρόβλεψη

Οι Βόσνιοι θα παίξουν μόνο για χάρη του γοήτρου, επειδή είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι Φινλανδοί δεν θα νικήσουν το Λιχτενστάιν εντός έδρας. Η Ιταλία είναι ήδη η πρώτη, αλλά η ομάδα θα έρθει για να κερδίσει, όπως κι να ‘χει θέλει να είναι στο πρώτο καλάθι στο Euro 2020. Υποθέτουμε ότι ο αγώνας θα αποδειχτεί παραγωγικός, οπότε ας πάρουμε το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *