The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Боливия-Бразилия-30.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Τελικός

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, 2:30 π.μ.

Στάδιο Ερνάντο Σίλες

Νέα εβδομάδα φέρνει το τέλος του βασικού γύρου προκριματικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στη Νότια Αμερική ο τελευταίος γύρος θα παιχτεί το βράδυ της Τετάρτης. Ένα από τα τοπικά φαβορί, η Βραζιλία, αγωνίζεται στην έδρα της Βολιβίας. Υπάρχει κάποια ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι;

Η Βολιβία απλώς επιβεβαίωσε τη θέση της ως ένα από τα ποδοσφαιρικά αουτσάιντερ στην περιοχή

Οι πράσινοι, όπως και σε πολλούς προηγούμενους κύκλους, είναι μεταξύ των αουτσάιντερ. Και αυτή τη φορά αποχαιρέτησαν τις πιθανότητες να μπουν τουλάχιστον στη ζώνη των διεθνών πλέι οφ εδώ και πολύ καιρό. Αν και όλα δεν ήταν τόσο απελπιστικά αυτή τη φορά: σε 17 προκριματικούς αγώνες οι παίκτες του Cesar Farias κέρδισαν τέσσερις φορές και σημείωσαν 15 βαθμούς. Αυτό είναι ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα, ειδικά επειδή η Βενεζουέλα σίγουρα δεν θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά και, ως εκ τούτου, θα είναι δυνατό να αποφύγει τουλάχιστον την τελευταία θέση. Βέβαια, έχοντας τελειώσει το 2021 με μια συντριπτική νίκη επί της Ουρουγουάης, η εθνική Βολιβίας έχασε και τις 3 συναντήσεις μετά την Πρωτοχρονιά. Επίσης σημείωσε 3-0 με την Κολομβία στον τρέχοντα γύρο.

Η Βραζιλία σαφώς δεν θέτει σοβαρούς στόχους

Η εθνική Βραζιλίας έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό το εισιτήριο στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και τώρα απλώς «φέρνει το θέμα» στη λογική του κατάληξη. Αυτό, ωστόσο, δεν της εμποδίζει να νικάει τους αντιπάλους στη κλάση. Έτσι έγινε και στον τελευταίο γύρο, όταν η Χιλή, με όλο της το κίνητρο, ηττήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν σχεδόν μέχρι το διάλλειμα, αλλά στη συνέχεια οι Νεϊμάρ και Βινίσιους Τζούνιορ, σκοράροντας ανά δύο λεπτά, έφεραν την ίντριγκα στο μηδέν. Και μετά, στο τέλος, το έφεραν στο καταστροφικό 4-0. Παρεμπιπτόντως, οι συντάκτες των πρώτων γκολ πήραν από μία κίτρινη κάρτα και τώρα θα χάσουν τον τελευταίο γύρο, τυχαία; Θα υπάρξει αφορμή να βγει κάποιος άλλος στο γήπεδο. Αν και ο Tite ανέφερε τους Guilherme Arana και Anthony στη βασική σύνθεση, ενώ οι Bruno Guimaraes και Martinelli βγήκαν ως αλλαγή. Η αίτηση είναι πολύ ευρεία, υπάρχουν άτομα να παίξουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βολιβία δημιουργεί μερικές φορές προβλήματα στους μεγιστάνες και κυρίως αυτό συμβαίνει εντός έδρας της. Έτσι έγινε και στην τελευταία επίσκεψη της Βραζιλίας στη Λα Παζ, το 2017 οι ομάδες έπαιξαν 0-0.

Πρόβλεψη

Η μία πλευρά είναι απίθανο να σκοράρει, ενώ η άλλη έχει μηδενικό κίνητρο και δύσκολες συνθήκες -είναι δύσκολο να παίξεις όταν σου κόβεται η ανάσα- περιμένουμε «under 3,0» (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *