The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Βενεζουέλα: πρόβλεψη αγώνα

Salomon Rondon Venezuela Goal Celebration

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Μινεϊράο

Σαββάτου, 22 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο το απόγευμα, 22 Ιουνίου, στην πόλη Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 3ου γύρου της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Βολιβίας και της Βενεζουέλας. Αυτές είναι «θαμπές» εθνικές, αλλά μπορεί να γίνει ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ και αυτών. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Βολιβία – Βενεζουέλα.

5 ήττες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Βολιβίας φαίνεται απλά αηδιαστική, επειδή έχει 5 συνεχόμενες ήττες. Και εκτός αυτού, για αυτούς τους 5 αγώνες οι Βολιβιανοί σκόραραν μόνο 1 γκολ και έχασαν 10 γκολ. Όσον αφορά το KA-2019, εδώ οι παίκτες του Eduardo Villegas καταλαμβάνουν απολύτως δικαίως την τελευταία γραμμή του ομίλου Α, αφού έχαναν και τις δύο συναντήσεις. Έτσι, πρώτα, οι “πράσινοι” έχασαν από τη Βραζιλία με σκορ 0:3, και στη συνέχεια ακολούθησε ήττα στον αγώνα με το Περού – 1:3. Έτσι η άμυνα της εθνικής ομάδας είναι μεγάλο μυστήριο.

Απροσδόκητες ισοπαλίες

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας αμέσως πριν από το τουρνουά έδειξε ασταθές παιχνίδι, αλλά εξέπληξε όλους στο τουρνουά. Όχι, οι παίκτες του Rafael Dudamel δεν άρχισαν να συντρίβουν τους πάντες, αλλά και δεν έχαναν. Ως εκ τούτου, η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 2 βαθμούς στο ενεργητικό. Και όλα οφείλονται στο γεγονός ότι οι “κόκκινοι” έπαιξαν ισοπαλία με το Περού (0:0) και με τη Βραζιλία (0:0).

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Βολιβίας φαίνεται γελοία και σίγουρα δεν είναι έτοιμη για το τουρνουά. Ενώ η εθνική της Βενεζουέλας είναι καλή, αν και δεν σκοράρει η ίδια. Ωστόσο, τώρα οι παίκτες της Βενεζουέλας θα παίξουν με μια ασθενέστερη ομάδα, η οποία απλά δεν έχει άμυνα. Οπότε σε αυτόν τον αγώνα οι “κόκκινο” πρέπει να εκπλήξουν ακόμα περισσότερο και να κερδίσουν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βενεζουέλας με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *