The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Боливия-Аргентина-29.06

Κόπα Αμέρικα

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 5

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Arena Pantanal

Η Τρίτη υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη μέρα ποδοσφαίρου. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί, με τους τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. Η Βολιβία και η Αργεντινή θα παίξουν μεταξύ τους. Θα μας εκπλήξουν οι ονομαστικοί γηπεδούχοι ή θα φύγουν από το τουρνουά με 0 βαθμούς;

Η Βολιβία αναμενόμενα απότυχε στο τρέχον τουρνουά

Οι «πράσινοι» θεωρούνται, πιθανότατα, το πιο αδύναμο μέλος του Κόπα Αμέρικα. Τον Ιούνιο, κατάφεραν να εκπλήξουν, λόγω των γκολ του Marcelo Moreno, όχι μόνο νικώντας τη Βενεζουέλα εντός έδρας, αλλά και σημειώνοντας ισοπαλία στη Χιλή. Αλλά μετά υπήρξε ξέσπασμα του κοροναϊού στο στρατόπεδο της εθνικής Βολιβίας και στο τουρνουά ήρθε με μια πολύ αδύναμη σύνθεση. Ως αποτέλεσμα, ο Cesar Farias έπρεπε να φτιάξει τη σύνθεση από εκείνους που ήταν έτοιμοι να βγουν στο γήπεδο. Το μόνο που κατάφεραν στη Βραζιλία ήταν 1 γκολ εναντίον της Παραγουάης στην αρχή του Κόπα, και αυτό δεν έσωσε από την ήττα από την Παραγουάη 1-3. Μετά από αυτό ήταν ήττες από τη Χιλή (0-1) και την Ουρουγουάη (0-2). Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσει στον τελευταίο γύρο για να ελπίζετε να φτάσει στα πλέι οφ.

Η Αργεντινή και ο Μέσι θέλουν επιτέλους να επιτύχουν κάτι

Το Albiselestes είναι πάντα γεμάτο αστέρια. Αλλά αυτή η γενιά, στην ουσία, δεν έχει κερδίσει τίποτα, εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Το τρέχον τουρνουά είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Λέο, που μόλις γιόρτασε τα γενέθλιά του. Πιθανότατα, ο θρύλος ήταν σε καλή διάθεση, μέχρι στιγμής, η ομάδα του περνάει με σιγουριά στο τουρνουά. Ναι, στην αρχή οι Χιλιανοί, παρά το γκολ του Μέσι, σημείωσαν ισοπαλία 1-1 (όπως και στους προκριματικούς αγώνες του Ιουνίου), αλλά μετά το φαβορί κέρδιζε τόσο την Ουρουγουάη όσο και την Παραγουάη (και τις δύο φορές 1-0). Τώρα είναι πολύ πιθανό να βγάλουν της δεύτερη σύνθεση, ούτως ή άλλως, η θέση στα πλέι-οφ δεν θα φύγει πουθενά. Θα είναι περίεργο να δούμε ποια επιλογή «εκκίνησης» θα επιλέγει ο Σκαλώνι, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ανέφερε όχι πολύ καιρό πριν ότι ο αρχηγός του κουράστηκε, αν και πρόσθεσε ότι ο «Λα Πούλγκα» συνεχίζει να «κάνει τη διαφορά» ούτως ή άλλως.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βολιβία το 2017, στο πλαίσιο των προκριματικών για το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας, διακόπτοντας το νικηφόρο σερί του φαβορί. Αλλά το περασμένο φθινόπωρο η Αργεντινή ξεκίνησε ένα νέο σερί, κερδίζοντας 3 βαθμούς στην έδρα του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η Αργεντινή παίζει πολύ ρεαλιστικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, ενώ η Βολιβία είναι απλά αδύναμη. Έτσι, το παιχνίδι δεν θα είναι θεαματικό. Στοιχηματίζουμε στην έκβαση «το σύνολο είναι κάτω από 3,0 « με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *