The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βικτόρια Πίλσεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Бавария-07.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ντούσαν Αρένα

Στις 12 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Champions League, η Βικτόρια Πίλσεν θα παίξει με την Μπάγερν Μονάχου, οι αναλυτές μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Τίποτα να μη περιμένει η Βικτώρια Πίλσεν

Οι Τσέχοι κατάλαβαν από την αρχή ότι με ένα τέτοιο γκρουπ, θα ήταν πραγματικό κατόρθωμα να πιάσεις έστω κάποιους βαθμούς. Ενώ η ομάδα δεν προκάλεσε αισθήσεις, χάνοντας και τις τρεις συναντήσεις, και οι εκτός έδρας αγώνες έληξαν με ήττα. Ο σύλλογος δεν επικεντρώνεται στο Champions League, όπου δεν υπάρχουν προοπτικές, παίζοντας καλά στην εγχώρια αρένα, όπου καταφέρνει να διατηρήσει το προβάδισμα 4 βαθμών και ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Μλάντα Μπόλεσλαβ – 2:0. Η Βικτόρια φέρνει πραγματικούς γίγαντες στην πόλη της, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της με τέτοια παιχνίδια και το αποτέλεσμα σβήνει στο παρασκήνιο. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Οι Βαυαροί θέλουν να κερδίσουν την πρόωρη πρόκριση στα πλέι οφ

Η Μπάγερν Μονάχου τα πάει περίφημα στο Champions League καθώς η ομάδα έχει κερδίσει και τα τρία ματς και κρατά το προβάδισμα. Θεωρητικά, η νίκη στην επερχόμενη μάχη θα μπορούσε να οδηγήσει τον σύλλογο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα στα πλέι οφ, αν και χρειάζεται ακόμα η Μπάρτσα να μην κερδίσει την Ίντερ. Ο σύλλογος έχει προβλήματα στην εγχώρια αρένα, όπου στον τελευταίο γύρο, κερδίζοντας 2:0 εκτός έδρας την Ντόρτμουντ, έπαιξε στο τέλος 2:2. Στην Bundesliga, οι Βαυαροί είναι μόλις τρίτοι, 4 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.

Προσωπικές συναντήσεις

Πριν από μια εβδομάδα η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε, έχοντας κερδίσει μια συντριπτική νίκη με σκορ 5:0. Μόνο η αντικατάσταση των ηγετών σταμάτησε την επιθετική δύναμη της γερμανικής μηχανής.

Πρόβλεψη

Αναμένουμε την επόμενη επικράτηση του γερμανικού γίγαντα, οπότε δύσκολα η Βικτόρια θα επιβάλει αγώνα στον αντίπαλό της ακόμα και στο δικό της γήπεδο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μπορούν να ευχαριστήσουν τους φίλαθλους με ένα γκολ, γι’ αυτό ποντάρουμε στην ανταλλαγή τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *