The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βικτόρια Πίλζεν εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Viktoria Plzen-Real Madrid-7.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντούσαν Αρένα, Πίλσεν

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί την επόμενη Τετάρτη με την τσεχική ομάδα Βικτόρια στον 4ο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των φιλοξενουμένων, η Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, που μετά την παρατεταμένη κρίση μοιάζει με καλό αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η Βικτόρια Πίλζεν πριν από δύο εβδομάδες, αν και έχασε από την Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπού», αλλά έδωσε μάχη στις «μαρέγκες», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Δυτικοί Σλάβοι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν βαθμούς μετά τον αγώνα της Τετάρτης.

Υπάρχουν πιθανότητες

Η Βικτόρια Πίλζεν αποκλείστηκε από το Κύπελλο Τσεχίας, χάνοντας στην έδρα της από την Μπάνικ από την Ostrava 2:3. Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας αυτή η ομάδα κέρδισε δύο φορές στη σειρά, πρώτα τη Σλοβάτσκο 2: 1, και στη συνέχεια, την ίδια την Μπάνικ με σκορ 1:0. Στην κατάταξη του ομίλου Ζ του Τσάμπιονς Λιγκ η Βικτόρια Πίλζεν βρίσκεται στην τελευταία 4η θέση με ένα βαθμό στο ενεργητικό.

Δεύτερη θέση

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον όμιλο Ζ, οι Μαδριλένιοι έχουν 6 βαθμούς στο ενεργητικό, η Ρόμα έχει το ίδιο αριθμό βαθμών, ενώ η Ρεάλ έχει πλεονέκτημα έναντι των «λύκων» σε προσωπική συνάντηση, αλλά από πλευράς δευτερευόντων δεικτών, η Ρεάλ χάνει από τους Ιταλούς. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ έχει προβλήματα απόδοσης.

Πρόβλεψη

Η Βικτόρια Πίλζεν θα προσπαθήσει να παίξει όσο το δυνατόν προσεκτικότερα στην άμυνα, μόνο χάρη στην αποτροπή οι Τσέχοι μπορεί να έχουν πιθανότητες την Τετάρτη. Με τη σειρά της η Ρεάλ είναι τώρα σε κακή κατάσταση, οπότε δεν αξίζει να περιμένουμε αφθονία των γκολ από τους Μαδριλένιους. Σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *