The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βικτόρια Πίλζεν εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

017-ViktoriaPlzeň-Olympiacos-23.07

Βικτόρια Πίλζεν εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Ντούσαν Αρένα

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βικτώρια Πίλσεν

Την περασμένη σεζόν στο τσεχικό πρωτάθλημα η Βικτόρια Πίλζεν φαινόταν άκρως σίγουρη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, χάνοντας από τη Σλάβια Πράγας. Η διαφορά ήταν πέντε βαθμούς, γι’ αυτό η ομάδα από το Πίλζεν πήγε στους προημιτελικούς των προκριματικών στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ . Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα κέρδισε τη Κραϊόβα (1:3) και την Ουφά (0:1), έχασε από τη Λέγκια (3:0), καθώς επίσης έπαιξε ισοπαλία με Karabakh (2:2). Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Βικτόρια νίκησε τη Σίγκμα εντός έδρας (3:1).

Ολυμπιακός

Ο ελληνικός Ολυμπιακός δεν κέρδισε τα μετάλλια του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, αφήνοντας να περάσει μπροστά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχασε ούτε έναν αγώνα. Η ομάδα αποκλείστηκε από το κύπελλο στα προημιτελικό στάδιο, και στο Europa League την σταμάτησε Ντιναμό Κιέβου. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του Πειραιά νίκησε στο φιλικό μόνο τη Γιαγκελόνια  (0:5), σημειώνοντας ισοπαλία με Ντιναμό (1:1), Αμβούργο (1:1) και Λέχια Γκντάνσκ (1:1).

Πρόβλεψη

Ο Ολυμπιακός, όπως και οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, δεν ποντάρουν και πολύ στο παιχνίδι στην επίθεση. Σε πρώτο πλάνο οι ομάδες έχουν το παιχνίδι στην άμυνα, και ακόμα περισσότερο εκτός έδρας. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να περιμένουμε πληθώρα από γκολ στην Τσεχία. Οι ομάδες μόλις μπαίνουν σταδιακά στη σεζόν και δεν είναι καλοστημένες ακόμα για να πλέκουν δαντέλες στο μισό του γηπέδου των αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *