The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Villarreal-RealMadrid-01.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη θέση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα γεγονότα την άνοιξη της προηγούμενης σεζόν. Αποχώρηση του Γάλλου και επιστροφή του στο τέλος της σεζόν ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη κίνηση ή αυθόρμητη απόφαση; Ο Ζιντάν αποφάσισε να φύγει για την περίοδο προφανής κρίσης και να επιστρέψει στην απόψυξη, ζητώντας παράλληλα καλύτερες συνθήκες για τον εαυτό του ή ήταν οδυνηρό για τον Γάλλο να βλέπει την κατάρρευση του πνευματικού του παιδιού; Πιθανώς, ποτέ δεν θα μάθουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά την απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τα προσόντα του Γάλλου τεχνικού θα έχουμε στις επόμενες 2 σεζόν. Προς το παρόν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε καλά, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες να διορθωθεί η κατάσταση. Ο επόμενος αντίπαλος στη Λα Λίγκα είναι η Βιγιαρεάλ. Περιμένω την καλύτερη για τις «κρεμώδη» εξέλιξη των γεγονότων. Θα εξηγήσω γιατί.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεξήγαγε μεγάλη εκστρατεία μεταφοράς. Ο Αζάρ, ο Mendi, ο Jovic και ο Militao θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα και να προσπαθήσουν να επιστρέψουν τον βασιλικό σύλλογο στη θέση πριν από δύο χρόνια. Αλλά στην αρχή της σεζόν η ομάδα συντρίφτηκε από τραυματισμούς. Ο Αζάρ, ο Asensio και ο Mendi είναι εκτός, ο Jovic δεν είναι σε καλή κατάσταση. Παρά τα προβλήματα στελέχωσης η Ρεάλ νίκησε με σιγουριά τη Θέλτα εκτός έδρας (1:3) στον πρώτο γύρο, αλλά ήδη στον επόμενο αγώνα προέκυψαν δυσκολίες. «Κρεμώδη» δεν μπόρεσε να νικήσουν την Βαγιαδολίδ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (1:1). Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πανικοβληθούμε. Στο xG η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε (1,53 έναντι 1,11), και γενικά φαινόταν πιο σίγουρη από τον αντίπαλο.

 

Ακόμα και χωρίς να ληφθούν υπόψη οι αποχωρημένοι παίκτες, η σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται καλή. Ο Marcelo, ο Ramos, ο Varan, ο Carvajal θα κρατήσουν την άμυνα, ο Cross, ο Casemiro και ο Modric θα παίξουν στο κέντρο και ο Vinicius, ο Benzema και ο Isco θα δημιουργήσουν κίνδυνο στο τέρμα του αντιπάλου. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε τον εαυτό του ως καλό διαχειριστή στρες ακόμη κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου προπόνησης, οπότε θα πρέπει να περιμένετε ένα θετικό αποτέλεσμα από κρεμώδη.

Βιγιαρεάλ

Βιγιαρεάλ πριν από την έναρξη της σεζόν στόχευε στην κορυφή-6, αλλά η ανεπιτυχής αρχή κάπως μετρίασε την καυτή θέληση του κίτρινου υποβρυχίου. Στην αρχή η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει τη Γρανάδα (4:4), και έπειτα έχασε από τη Λεβάντε (2:1). 1 βαθμός σε 2 εναρκτήριους γύρους με εύκολο πρόγραμμα είναι αηδιαστικό αποτέλεσμα για τη Βιγιαρεάλ. Στους τελευταίους 5 αγώνες η ομάδα κέρδισε μόνο 2 νίκες.

 

Η σύνθεση του κίτρινου υποβρυχίου φαίνεται καλή. Τα χρώματα της Βιγιαρεάλ υπερασπίζονται από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Iborra, Cazorla, Albiol, Moreno, Gomez. Στους πρώτους αγώνες η ομάδα δεν είχε αρκετή καλή τύχη. Στην αρχή η Γρανάδα τιμώρησε τη Βιγιαρεάλ για υποτίμηση του αντίπαλου, και στη συνέχεια η Λεβάντε δύο φορές σκόραρε από πέναλτι. Στο xG το κίτρινο υποβρύχιο κέρδισε και τους δύο αγώνες, αλλά με πολύ μικρό περιθώριο. 1,97 έναντι 1,93 στον πρώτο αγώνα και 2,08 έναντι 2,83 στο δεύτερο.

Πρόβλεψη

Το κύριο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης κρύβεται στην επίθεση. Η απουσία του Αζάρ μεταφράζεται στην έλλειψη δημιουργικότητας στην πρώτη γραμμή. Αλλά η Βιγιαρεάλ έχει προβληματική περιοχή πίσω. Ακόμη και οι αουτσάιντερ δημιουργούν στο τέρμα του κίτρινου υποβρύχιου στιγμών τουλάχιστον με 2 σημειωμένα γκολ. Ακόμη και χωρίς τον Αζάρ η Ρεάλ πρέπει να δημιουργήσει περισσότερες. Ακολουθεί το ζήτημα της εφαρμογής. Στις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις η Ρεάλ σημείωσε 2 νίκες. Πιστεύω η ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα καταφέρει να κερδίσει τρεις βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *