The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Вильярреал-РеалМадрид-12.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Τέσσερις συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, σε μία από αυτές θα αναμετρηθούν Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων διαβάστε στον πόρο μας.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» πλησιάζει το τοπ-4

Η Βιγιαρεάλ δείχνει καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, αν και λείπει η σταθερότητα. Η ομάδα είναι έκτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, 3 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Ουνάι Έμερι κέρδισαν εκτός έδρας την ισχυρή Μπέτις με σκορ 2:0. Το βασικό καθήκον της ομάδας είναι να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος παίζει στο Champions League, όπου στους 16 θα αγωνιστεί με τη Γιουβέντους, αλλά αυτό το παιχνίδι απέχει ακόμη μιάμιση εβδομάδα. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πλέον τόσο αξιόπιστη

Οι «μαρέγκες» έχουν σίγουρη ηγεσία στο πρωτάθλημα και έδειχνε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη τώρα είναι 3 βαθμοί, αλλά η Σεβίλλη έχει ήδη παίξει τον αγώνα της στην 24η αγωνιστική. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε πρόσφατα από το Copa del Rey, αφού έχασε επάξια εκτός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 0:1. Τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίζει και τόσο σίγουρα, αμέσως εμφανίστηκαν φήμες για την απόλυση του Αντσελότι. Αυτή τη στιγμή όλοι σκέφτονται τη μάχη με την ΠΣΖ που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Οι σκέψεις για το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να εμποδίσουν σε αυτή τη συνάντηση. Σίγουρα δεν θα παίξει ο Μπενζεμά, αμφίβολη η συμμετοχή άλλων τριών παικτών.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Βιγιαρεάλ δεν είναι ο πιο βολικός αντίπαλος για τους Μαδριλένους, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» κερδίζει συχνά βαθμούς με τις «μαρέγκες».

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι έχουν ίδιες πιθανότητες επιτυχίας, σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων, το παιχνίδι θα είναι σίγουρα προσεκτικό και σπάνια θα έχει επικίνδυνες στιγμές. Η ισοπαλία θα μπορούσε να είναι καλή έκβαση και για τους δύο αντιπάλους. Εδώ θεωρούμε το στοίχημα στο «under 3» ως καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: «under 3» με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *