The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Вильярреал-РеалМадрид-07.01

Κύπελλο Ισπανίας – Γύρος των 16
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Ελ Μαδριγάλ
Στην Ισπανία, η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε πρόσφατα μετά από μια μακρά παύση. Όμως έχουν ήδη υπάρξει πολλά απροσδόκητα αποτελέσματα. Μία από τις αισθήσεις ήταν η νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Πέμπτη οι σύλλογοι θα παίξουν ξανά, αλλά στο πλαίσιο του Copa del Rey πια. Θα εκδικηθεί ο Αντσελότι; Ο ιστότοπος έχει ετοιμάσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 19 Ιανουαρίου 2023.
Η Βιγιαρεάλ άρχισε να δίνει αποτελέσματα με νέο προπονητή
Το «κίτρινο υποβρύχιο» υπό τον Έμερι κέρδισε πρόπερσι το πρώτο σοβαρό τρόπαιο, κατακτώντας το Europa League. Και πριν από ένα χρόνο, οι «υποβρύχιοι» επανέλαβαν μια καμπάνια ρεκόρ στο Champions League, αποκλείοντας τη Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου και φτάνοντας στα ημιτελικά. Ταυτόχρονα όμως, στην Πριμέρα, οι ρυθμοί έπεφταν σταδιακά, οπότε δεν προσπάθησε να κρατήσουν τον Ουνάι Έμερι το φθινόπωρο, αφήνοντάς τον να φύγει στην Άστον Βίλα. Ο τεχνικός που έφυγε για το Μπέρμιγχαμ αντικαταστάθηκε από τον Κικέ Σετιέν. Στην αρχή είχε αποτυχίες, καθώς έφαγε πολλή κριτική. Αλλά μετά από μια μακρά παύση, αποδείχθηκε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να βρει μια κοινή γλώσσα με τους νέους παίκτες του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα νίκες όχι μόνο στο κύπελλο, αλλά και στην Πριμέρα, συμπεριλαμβανομένης επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, στον τελευταίο γύρο σημείωσαν μόνο 1:1 εντός έδρας με τη μαχήτρια για επιβίωση τη Θέλτα Βίγο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να μην είναι ανησυχεί
Οι Galacticos αποφάσισαν να επιστρέψουν τον Αντσελότι στο προπονητικό πόστο το 2021. Ήταν σχεδόν ένα αναγκαστικό βήμα, κανείς δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να αντικαταστήσει ξανά τον αποχωρήσαντα Ζιντάν και ο Κάρλο δούλεψε σε μια φιλόδοξη αλλά μέτρια Έβερτον. Αυτό έχει φέρει μια απίστευτα επιτυχημένη περασμένη σεζόν , με βασικούς τίτλους να κατακτώνται. Φαίνεται πως οι Galacticos μπήκαν με αυτοπεποίθηση στη νέα σεζόν, από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ UEFA μέχρι τη νίκη στο El Clasico. Όμως προς το τέλος του φθινοπώρου άρχισαν τα προβλήματα. Επιπλέον, ήδη τον Ιανουάριο, έχοντας νικήσει με δυσκολία τη μέτρια Βαγιαδολίδ, ακολούθησε μόλις 1:2 με τη Βιγιαρεάλ. Το Σούπερ Καπ θα μπορούσε να φτιάξει τη διάθεση. Όμως, έχοντας περάσει μόνο τη Βαλένθια στα πέναλτι, οι «μαρέγκες» έχασαν με 1-3 στον καθοριστικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Προηγούμενοι αγώνες
Πριν από την απροσδόκητη νίκη, την περασμένη σεζόν, ακόμη υπό τον Έμερι, οι «υποβρύχιοι» μπόρεσαν να ισοφαρίσουν με την πρωταθλήτρια δύο φορές.
Πρόβλεψη
Είναι απίθανο ο «Βασιλικός σύλλογος» να την ξαναπατήσει. Ποντάρουμε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά με χάντικαπ «0» και απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *