The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Вильярреал-РеалМадрид-07.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 5:15 μ.μ.
Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Στις 7 Ιανουαρίου, θα υπάρξει πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, η αντιπαράθεση μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Ρεάλ Μαδρίτης εφιστά την προσοχή, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους αναλυτές του πόρου μας.
Το «κίτρινο υποβρύχιο» θέλει Champions League
Η Βιγιαρεάλ έχει τη φήμη μιας δυνατής και οργανωμένης ομάδα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη. Στην Πριμέρα το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι στην έβδομη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα κέρδισε την τελευταία της συνάντηση στην έδρα της στη Βαλένθια με σκορ 2:1. Ο σύλλογος έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις στο Κύπελλο Ισπανίας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης, στην τελευταία μάχη κέρδισε εκτός έδρας την Καρταχένα με σκορ 5:1. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.
Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να επιταχύνει μετά την ανάπαυλα
Η Ρεάλ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο δύσκολα επιτυγχάνει αποτελέσματα, στο πρωτάθλημα νίκησε τη Βαγιαδολίδ εκτός έδρας με δυσκολία 2:0, ο Μπενζεμά σημείωσε ένα διπλό στο τέλος. Στο πρωτάθλημα, οι Μαδριλένιοι κατάφεραν να φτάσουν την Μπαρτσελόνα, με την οποία θα παλέψει για τον τίτλο. Η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου κατάφερε να κερδίσει την Κασερένο μόνο με 1:0 εκτός έδρας. Λόγω τραυματισμών, την επικείμενη συνάντηση κινδυνεύουν να χάσουν τρεις ερμηνευτές.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι την περασμένη σεζόν σημείωσαν δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα και, αν κοιτάξουμε συνολικά, τα παιχνίδια αυτών των ομάδων διεξάγονται πάντα σε σκληρό αγώνα.
Πρόβλεψη
Αναμένουμε άλλη μια συναρπαστική μάχη μεταξύ δύο δυνατών συλλόγων, η Βιγιαρεάλ μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, οι φιλοξενούμενοι είναι μικρά φαβορί, αν και αξίζει να περιμένουμε ένα παιχνίδι για τρία αποτελέσματα. Ένα τέτοιο ματς σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσετε, ακόμα και χωρίς στοιχήματα. Θεωρούμε ένα λειτουργικό στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων που σημειωθούν σε αυτή την αναμέτρηση (απόδοση 1,56).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *