The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Вильярреал-Барселона-27.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Στον δέκατο πέμπτο γύρο της La Liga η Μπαρτσελόνα θα κάνει ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Βιγιαρεάλ.

Βιγιαρεάλ

Η νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ είναι μόλις δέκατη τρίτη στο ισπανικό πρωτάθλημα με 16 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:13. Ταυτόχρονα, το Κίτρινο Υποβρύχιο φαινόταν άσχημα ακόμη και με φόντο όχι τις πιο τρομερές Ατλέτικο Μπιλμπάο (1:2), Κάντιθ (3:3), Βαλένθια (0:2), Χετάφε (1:0) και Θέλτα Βίγο (1:1).

Μπαρτσελόνα

Την παραμονή η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Εσπανιόλ, χάρη στην οποία ανέβηκε στην έβδομη θέση και σημείωσε 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 20:15. Παραδόξως, πριν από αυτό οι Καταλανοί μπορούσαν να καυχηθούν μόνο για ισοπαλία 1:1 με την Αλαβές και το 3:3 με τη Θέλτα Βίγο, που αντικατέστησαν τις ήττες 0:1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και 1:2 από τη Ρεάλ.

Πρόβλεψη

Δεδομένης της κρίσης στη Μπαρτσελόνα, η Βιγιαρεάλ έχει καλές πιθανότητες να της πάρει βαθμούς. Τελευταίο καιρό και οι δύο ομάδες δεν διακρίνονται από υψηλή απόδοση, οπότε εδώ δεν περιμένω βαθμολογική υπερβολή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *