The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Вильярреал-Ливерпуль-03.05_cr

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Την ερχόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί ο δεύτερος  αγώνας των ημιτελικών του Champions League ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Λίβερπουλ.

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ έχει μια καταπληκτική σεζόν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Στη φάση των ομίλων του Champions League τερμάτισε δεύτερη παρέα με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αταλάντα και Γιουνγκ Μπόις. Στη συνέχεια έσπασε απρόσμενα την αντίσταση της Γιουβέντους (1:1, 3:0) και της Μπάγερν Μονάχου (1:0, 1:1). Την ίδια στιγμή, στη La Liga, το «κίτρινο υποβρύχιο» καταλαμβάνει μόλις την έβδομη θέση.

Λίβερπουλ

Η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League είναι ένα ενδιάμεσο αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ, η οποία το 2022 σημείωσε μια απίστευτη κίνηση. Μόνο μία ήττα σε είκοσι πέντε προηγούμενες συναντήσεις είναι άλλη μια επιβεβαίωση αυτού. Σημειώνω ότι στα πλέι οφ του Champions League οι Κόκκινοι άφησαν πίσω τους Ίντερ (2:0, 0:1) και Μπενφίκα (3:1, 3:3).

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά στον τελικό. Και αφού υπάρχει τεράστια διαφορά σε κατηγορία μεταξύ των ομάδων, ο δεύτερος γύρος της μονομαχίας τους θα είναι των Βρετανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *