The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Γρανάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Гранада-16.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica

Η 16η Αυγούστου θυμίζει αποφάγια από το υπέροχο τραπέζι αγώνων που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν είναι όλα τόσο άσχημα, υπάρχουν συναντήσεις που αξίζουν προσοχής. Ετοιμάσαμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Γρανάδα.

Εμπνευσμένη Βιγιαρεάλ

Την περασμένη σεζόν της Πριμέρα η Βιγιαρεάλ ήταν μόλις έβδομη, ο σύλλογος σκόπιμα πόνταρε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας κερδίσει το Europa League. Μια τέτοια επιτυχία θα επιτρέψει στα παιδιά του Έμερι να παίξουν στην τρέχουσα σεζόν του Champions League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε ήδη έναν επίσημο αγώνα όταν αγωνίστηκε με την Τσέλσι για το UEFA Super Cup, το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά, η Βιγιαρεάλ έχασε μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Μια γεμάτη σεζόν περιμένει την ομάδα, δεν θα είναι εύκολο να πιάσουν δύο μέτωπα. Προς το παρόν το πρόγραμμα δεν είναι τόσο σφιχτό, πρέπει να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς.

Ανυποχώρητη Γρανάδα

Η Γρανάδα μπορεί επίσης να είναι ευχαριστημένη με την τελευταία σεζόν της στα Κύπελλα της Ευρώπης, ο σύλλογος έκανε το ντεμπούτο του, έχοντας καταφέρει να φτάσει στα προημιτελικά του τουρνουά. Στην Πριμέρα  η ομάδα τερμάτισε μόλις ένατη, το αποτυχημένο τέλος της εμπόδισε να αγωνιστεί για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, σημειώθηκε μόνο ένας βαθμός σε πέντε συναντήσεις. Η Γρανάδα τα πήγε καλά σε φιλικούς αγώνες αυτό το καλοκαίρι, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο σύλλογος έχει κάθε ευκαιρία να παρουσιάσει μια δυνατή σεζόν και να παρέμβει στον αγώνα για τις θέσεις του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Βιγιαρεάλ έπαιξε 2-2 εντός έδρας και κέρδισε 3-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ θεωρείται το φαβορί της συνάντησης, το «κίτρινο υποβρύχιο» στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η κατάσταση της Γρανάδας μπορεί να κριθεί μόνο από τους φιλικούς. Το στοίχημα για καθαρή νίκη των γηπεδούχων φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *