The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόγνωση για τον αγώνα

Villarreal-AthleticBilbao-09.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Βιγιαρεάλ

Οι Λεβάντες βρίσκονται στην πέμπτη θέση, αλλά ταυτόχρονα έχουν αποτύχει στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος. Στο λογαριασμό του “κίτρινου υποβρυχίου” υπάρχουν μόνο τρεις νίκες σε 9 γύρους και πέντε ήττες.

Εκτός από την επιτυχία στην αναμέτρηση με Ατλέτικο (2-1), όπου δύο γκολ κατάφερε να σκοράρει στο τέλος, οι λόγοι για τη χαρά στη Βιγιαρεάλ είναι λίγοι. Η ομάδα σημείωσε μόλις πέντε γκολ στους τελευταίους έξι γύρους και σε τρεις περιπτώσεις άφησε το πεδίο χωρίς αποτελεσματικές ενέργειες.

Στον τελευταίο αγώνα η ενδεκάδα του Kalehi έχασε από το απελπισμένο αουτσάιντερ του ισπανικού πρωταθλήματος τη Μάλαγα (0:1), έχοντας καταφέρει μόνο μία φορά να χτυπήσει στο δοκάρι του αντιπάλου.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η ομάδα από το Μπιλμπάο μπορεί να είναι από τις πρώτες που θα αρχίσουν να παίζουν σε διακοπές. Δεν κινδυνεύει με αποκλεισμό (15 βαθμούς χάντικαπ), από τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων όμως την χωρίζουν 10 μονάδες.

Η ενδεκάδα του Ζιγκάντα ​​έχασε 2 βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με την Θέλτα (1:1). Ειλικρινά, είναι δύσκολο να ονομάσουμε λογικό το σκορ, δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν αρκετά αιχμηροί στην τελική φάση των επιθέσεων (1,86 – 0,49 στο xG).

Εκτός έδρας η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε σε 5 από τις τελευταίες 6 συναντήσεις και με τη νίκη είχε ολοκληρωθεί μόνο ένας εκτός έδρας αγώνας από τους 8. Στις μισές από τις συναντήσεις αυτής της σεζόν η ενδεκάδα του Ζιγκάντα έφευγε από το γήπεδο χωρίς αποτελεσματικά σουτ.

Στο Ελ Μαδριγάλ οι γηπεδούχοι νίκησαν τον μελλοντικό τους αντίπαλο σε 10 από τις 13 περιπτώσεις, και έχασαν μόλις μία φορά.

Πρόβλεψη

Δεν πιστεύουμε ότι οι “κίτρινοι” έχουν χάσει τα κίνητρά τους και δεν θέλουν να συμμετάσχουν στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό την επόμενη σεζόν. Αντίθετα, αυτό μπορεί να ειπωθεί για τον αντίπαλό τους, τον οποίο η Βιγιαρεάλ θα νικήσει σίγουρα και έτσι θα καθιερωθεί ως ο βασικός υποψήφιος για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *