The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Μπολόνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Верона-Болонья-17.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Μετά από ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο, έχουμε μια φτωχή ποδοσφαιρική Δευτέρα. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βερόνα – Μπολόνια, η μόνη συνάντηση από τα κορυφαία πρωταθλήματα εκείνη την ημέρα.

Η Βερόνα αποτυγχάνει εντελώς στο τέλος

Σπάνια καταφέρνει κανείς να έχει ομαλή σεζόν, χωρίς αποτυχίες, το κύριο πράγμα είναι να μην παρατείνεις τη σειρά των αποτυχιών. Η Βερόνα απέτυχε σαφώς στο τέλος του πρωταθλήματος, μόνο μία νίκη σε 11 συναντήσεις, πριν από αυτό ο σύλλογος φαινόταν αρκετά σταθερός. Ακόμα και με τόσο ατυχές κομμάτι, ο σύλλογος κατέχει μια υψηλή δέκατη θέση στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο παιχνίδι η Βερόνα έχασε από την Κροτόνε με σκορ 1:2, ενώ ο αντίπαλος έχει ήδη χάσει τις πιθανότητες σωτηρίας και θα υποβιβαστεί στη Σέριε Β. Είναι δυσάρεστο να τερματίσουν τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο, αν και η τελική θέση φαίνεται καλή. Δύο παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Μπολόνια επίσης έχει καιρό να κερδίσει

Η Μπολόνια επίσης δεν είχε καλό τέλος, η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει πέντε συνεχόμενους αγώνες. Σε αυτό το κομμάτι ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις βαθμούς, κάτι που δεν αυξάνει το ηθικό. Οι παίκτες τοθ Sinisa Mikhailovich έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα με τη Τζένοα με σκορ 0:2, αν και έπαιξαν τουλάχιστον όχι χειρότερα από τους αντιπάλους τους, καθώς είχαν πλεονέκτημα από την άποψη στατιστικών. Η Μπολόνια καταλαμβάνει την 11η θέση στη Serie A, μόνο το περιθώριο ασφάλειας επέτρεψε να αποφευχθούν προβλήματα στο τέλος του πρωταθλήματος. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μπολόνια κέρδισε 1-0 εντός έδρας, σημειώνοντας πέναλτι στο 19ο λεπτό, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή τη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν γείτονες στην κατάταξη που δείχνουν εξαιρετικά αδύναμα αποτελέσματα στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεδομένου ότι τα κλαμπ δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μπορεί να αναμένεται ένα πιο τολμηρό ποδόσφαιρο. Ένα στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *