The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Верона-Милан-07.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Μια περιοδεία έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα. Την επόμενη θα παίξουν το Σαββατοκύριακο, με έμφαση την Κυριακή. Ένας από τους ηγέτες, Μίλαν, επισκέπτεται τη Βερόνα. Θα μπορέσουν οι «ερυθρόμαυροι» να αντιμετωπίσουν τα «μαστίφ» σε καλή κατάσταση;

Η Βερόνα είναι σε καλή κατάσταση και πάλι

Για δεύτερη χρονιά οι Μαστίφ υπό τον Ιβάν Γιούριτς επιβεβαίωσαν το νέο τους καθεστώς ως ισχυρού μεσαίου παίκτη της Σέριε Α. 38 βαθμοί σε 25 αγώνες, εκ των οποίων 10 κερδίστηκαν, περισσότερο από έναν αξιοπρεπή δείκτη. Τώρα, μέχρι την άνοιξη, η ομάδα έφτασε, δείχνοντας καλό ποδόσφαιρο. Κέρδισε την Πάρμα σε έντονο στιλ, μετά μόνο τα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε τη νίκη εκτός έδρας από τη Τζένοα και σταμάτησε τη Γιουβέντους εντός έδρας. Φαινόταν ότι μετά από εκείνο το 1:1 η Βερόνα δεν θα είχε χρόνο να ανακάμψει, ειδικά αφού ο επόμενος γύρος έπεσε στα μέσα της εβδομάδας. Όμως, οι «μαστίφ», αντίθετα, πήραν το συντριπτικό 3-0 στο παιχνίδι με την Μπενεβέντο.

Η Μίλαν πρέπει να σκεφτεί όχι το «scudetto», αλλά πώς να μην πέσει έξω από την κορυφή-5

Οι «ερυθρόμαυροι» έπαιξαν υπέροχα για σχεδόν ένα χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι συνέβη σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Ως αποτέλεσμα, το αήττητο σερί στην τελευταία κλήρωση έφερε μόνο τη θέση στο Europa League. Στο νέο ιταλικό πρωτάθλημα οι παίκτες του Stefano Pioli είχαν προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά τον σκεπτικισμό. Και τώρα άρχισαν να «δικαιολογούν» τις προσδοκίες των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεψαν την ολίσθηση του συλλόγου στην κατάταξη. Τα προβλήματα άρχισαν τον Ιανουάριο, αλλά τότε οι επιτυχημένες συναντήσεις εναλλάσσονταν με ήττες. Τον τελευταίο καιρό , ωστόσο, οι «ροσονέρι» μπορούν να πιστωθούν μόνο με μια νίκη εκτός έδρας έναντι την ασταθή Ρόμα. Στο Europa League πέρασαν ακόμη και τον Ερυθρό Αστέρα με προβλήματα. Και στη Σέριε Α έχασαν πρώτα στο ντέρμπι από την Ίντερ, επιτρέποντάς της να εδραιωθεί στην 1η θέση. Θα μπορούσε να υπάρξει άλλο ένα λάθος αυτή την εβδομάδα, με την Ουντινέζε. Και μόνο μια ανόητη παραβίαση στην περιοχή του πέναλτι επέτρεψε στον Κέδιε να ισοφαρίσει από το πέναλτι στο 97ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν είναι τόσο εύκολο όλα για τη Μίλαν. Σε 9 τελευταίους αγώνες οι «ερυθρόμαυροι» κέρδισαν μόνο 3 φορές. Και οι δύο τελευταίες συναντήσεις κατέληξαν σε ισοπαλίες, στο San Siro κιόλας.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τη Μίλαν φαβορί. Αλλά έχοντας κατά νου ότι η Βερόνα σταμάτησε πρόσφατα τη Γιουβέντους, ας στοιχηματίσουμε ότι δεν θα χάσει ξανά (με απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *