The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για τον αγώνα

Фиорентина-Лацио-10.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι
Δύο συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα στη Serie A, στη μία από τις οποίες η Βερόνα θα παίξει με τη Λάτσιο, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων έχει ετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.
Η Βερόνα δεν βιάζεται να αποχαιρετήσει την ελίτ
Η φετινή σεζόν δεν πηγαίνει καλά για τη Βερόνα, καθώς ο σύλλογος είναι 18ος στη βαθμολογία, πέντε βαθμούς πίσω από την περαστική 17η θέση. Η ομάδα δείχνει καλή μετά την ανάπαυλα, έχοντας μόλις μία ήττα σε πέντε αγώνες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να σημειώσει 8 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έπαιξε ισοπαλία εναντίον της Ουντινέζε – 1:1, το αποτέλεσμα είναι αρκετά αποδεκτό, επειδή ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα, η διαφορά τερμάτων ήταν 26:10 υπέρ των Friulians. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.
Οι Ρωμαίοι είναι ήδη στην πρώτη 4άδα
Η Λάτσιο θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα της Serie A για να μπει στο Champions League. Ενώ όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας είναι πολύ σφιχτός, καθώς οι δύο ανταγωνιστές υστερούν μόνο σε επιπλέον δείκτες. Στον τελευταίο γύρο, οι Ρωμαίοι δεν κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τη Φιορεντίνα – 1:1, ο αντίπαλος μάλιστα φαινόταν πιο επικίνδυνος σε αυτή την αναμέτρηση. Όλοι προετοιμάζονται για αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού.
Προσωπικές συναντήσεις
Στη μάχη του πρώτου γύρου, η Λάτσιο είχε το πλεονέκτημα εντός έδρας, αλλά η Βερόνα άντεξε για περισσότερο από μία ώρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 68′ και διπλασίασαν το προβάδισμά τους στην παράταση, 2-0 υπέρ του ρωμαϊκού συλλόγου.
Πρόβλεψη
Στην αναμέτρηση αντιπάλους με κίνητρο, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τους φιλοξενούμενους, η Λάτσιο βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά δύσκολα θα κερδίσει τρεις βαθμούς στην επερχόμενη συνάντηση. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα, ο οποίος θα πρέπει να γίνει σε τροχιά σύγκρουσης. Στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται καλό (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *