The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βερόνα εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

HellasVerona-Juventus-08.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στις 8 Φεβρουαρίου ο ηγέτης της Σέριε A Γιουβέντους Τορίνο θα ταξιδέψει στην άκαμπτη Βερόνα. Θα μπορέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίσει το σερί με πολλά γκολ; Ή μήπως η Βερόνα θα συνεχίσει να προχωράει χωρίς ήττες; Διαβάστε την πρόβλεψη στην ιστοσελίδα μας.

Ο Κριστιάνο δεν κοιτάζει το διαβατήριο

Η Γιούβε κατάφερε να ξεφύγει από την Ίντερ μετά την Πρωτοχρονιά, αν και είχε ήδη καταφέρει να ηττηθεί από τη Νάπολι – 2:1. Σε λαμπρή φόρμα είναι τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πρόσφατα έκλισε τα 35 του. Ο Πορτογάλος δήλωσε ότι μπορεί να παίξει μέχρι τα 40, σκόραρε στους τελευταίους εννέα αγώνες της Σέριε A. Η Γιουβέντους έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τους διώκτες, με αυτή τη διαφορά δεν πρέπει να χαλαρώνει. Η ομάδα κατάφερε επίσης να οργανώσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Το 2020 η ομάδα παίζει πολύ πιο θεαματικά, το οποίο φυσικά αρέσει περισσότερο στους οπαδούς.

Η Βερόνα έχει καλή σειρά

Η Βερόνα έχει προς το παρόν μια καλή περίοδο, η ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση στην κατάταξη, μόνο ένα βαθμό πίσω από τη ζώνη Eurocup. Στο τελευταίο του παιχνίδι η ομάδα κατάφερε να αντισταθεί εκτός έδρας έναντί στη τρομερή Λάτσιο – 0:0. Η ομάδα έχει μια εξαιρετική σειρά χωρίς ήττες, η οποία ήδη μετράει επτά αγώνες στη σειρά. Ξεχωριστά αξίζει να σημειωθεί η ισχυρή άμυνα της Βερόνα, χάρη στην οποία κατέστη δυνατό να σημειώσει πολλούς βαθμούς. Οι παίκτες του Ιβάν Γιούριτς είναι σε θέση να δώσουν μια σοβαρή μάχη στον ηγέτη του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γιουβέντους νικάει τακτικά την Βερόνα σε προσωπικές συναντήσεις, οι Τορίνιοι κατάφεραν να κερδίσουν και σε αυτό το πρωτάθλημα στην έδρα τους με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Το ταξίδι για τον ηγέτη θα πρέπει να αποδειχθεί δύσκολο, η Βερόνα κατάφερε να φτάσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παίζει σκληρά στην άμυνα. Πολλοί ενδιαφέρονται για το ερώτημα, όχι ποίος θα κερδίσει, αλλά αν ο Ρονάλντο θα μπορέσει να σκοράρει ξανά. Η ιδιοφυΐα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή είναι αναμφισβήτητη, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο ότι θα σκοράρει σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα σκοράρει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *