The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βενεζουέλα εναντίον Αργεντινή: προγνωστικά για στοίχημα

Аргентина-Парагвай-13.11b

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο Ολίμπικο

Μετά την Ευρώπη τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου στη Νότια Αμερική θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η Βενεζουέλα και η Αργεντινή θα είναι από τις πρώτες που θα παίξουν. Το ζευγάρι είναι εκ διαμέτρου αντίθετο σε στάτους, αλλά όντως το αουτσάιντερ είναι έτοιμο να χάσει από την πρωταθλήτρια της ηπείρου;

Η Βενεζουέλα είναι ένα ιστορικό αουτσάιντερ και δεν αλλάζει το στάτους της και τώρα

Η εθνική Βενεζουέλας δεν μπορεί να δείξει τίποτα για γενιές και δεκαετίες. Τώρα επίσης δεν λάμπουν: μόνο 4 βαθμοί μετά από 6 αγωνιστικούς γύρους στην επιλογή (η πλειοψηφία λόγω της νίκης επί της Χιλής στα τέλη του περασμένου έτους). Στο καλοκαιρινό Κόπα Αμέρικα η ομάδα κατάφερε να γίνει η 1η από μόλις 2, η οποία, αφού κατέλαβε τις τελευταίες θέσεις στους ομίλους της, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της μετά από αυτόν τον γύρο, έμεινε χωρίς πλέι οφ. Το αποφασιστικό ήταν το 0-1 με τον άμεσο ανταγωνιστή, Περού, στον τελευταίο γύρο. Τώρα οι παίκτες του Χοσέ Περέιρο δεν έχουν στη σύνθεση τους Γιανγκέλ Ερέιρα, Σέρχιο Κόρδοβα και Γουίλκερ Άνχελ. Αλλά, το πιο σημαντικό, υπάρχει ο Ρόντον, και να σημειώνουμε επίσης τον νεοφερμένο της Ντιναμό Κιέβου, Έρικ Ραμίρεζ.

Η Αργεντινή πήρε τελικά το σοβαρό της τρόπαιο υπό τον Μέσι

Οι Albiselestes έχουν χάσει μια ποικιλία τελικών περισσότερες από μία φορές, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Υπήρξαν επίσης κάποια λάθη στο Κόπα Αμέρικα, στα πλέι οφ. Υπήρχε επίσης κίνδυνος να παίξουν ανεπιτυχώς και αυτό το καλοκαίρι: μια φορά ο Emiliano Martinez έπρεπε να γίνει ήρωας, ο οποίος κέρδισε πέναλτι στον ημιτελικό αγώνα με την Κολομβία. Αλλά και πάλι ήταν, πρώτα απ’ όλα, το τουρνουά του Μέσι, ο Λιονέλ ήταν πραγματικά ο καλύτερος στα γήπεδα της Βραζιλίας. Δεν σκόραρε στον τελικό, αλλά, το πιο σημαντικό, η ομάδα του κέρδισε επιτέλους (έχοντας νικήσει ελάχιστα τους γηπεδούχους της αρένας και του τουρνουά, τον Νεϊμάρ με την παρέα, στον καθοριστικό αγώνα, σημείωσε ο Ντι Μαρία). Τώρα κλήθηκε σχεδόν η ίδια σύνθεση, εκτός από τους τραυματίες Marchesin και Aguero (επίσης στο αναρρωτήριο Roberto Pereira, Salvio, Alario). Αλλά, το πιο σημαντικό, μένει να καταλάβουμε αν οι παίκτες τελείωσαν να πανηγυρίζουν το πολυαναμενόμενο τους «χρυσό»; Και σε ποια φόρμα βρίσκεται ο Λίο, που έφυγε τελικά από την Μπαρτσελόνα;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αργεντινή δεν μπόρεσε να νικήσει τη Βενεζουέλα τρεις συνεχόμενες φορές: 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Αλλά στο Κόπα Αμέρικα του 2019 κατάφερε να δείξει την κλάση, σημειώνοντας μερικά αναπάντητα γκολ στο αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η διαφορά στην κατηγορία είναι πολύ μεγάλη και δεν θα είναι δυνατόν να αντισταθμιστεί ακόμη και με τον «συντελεστή έδρας». Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε ότι σε αυτή τη συνάντηση οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *