The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βασιλεία εναντίον Κρασνοντάρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

FCBasel-FCKrasnodar-19.09b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Βασιλεία θα συναντηθεί με την Κρασνοντάρ. Οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 19 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ.

Έμπειροι Ελβετοί

Η Ελβετική Βασιλεία είναι γνωστή στους οπαδούς του ποδοσφαίρου για τις συνεχείς εμφανίσεις της στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η ομάδα ήλπιζε να προκριθεί φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, αλλά έχασε στον τρίτο γύρο προκριματικών από της αυστριακή LASK, έχοντας υποστεί ήττες και στις δύο συναντήσεις. Στην εγχώρια αρένα η Βασιλεία εξακολουθεί να οδηγεί μετά από έξι γύρους, μπροστά από τον κύριο αντίπαλο Γιανγκ Μπόις Βέρνης μόλις ένα βαθμό. Η Βασιλεία θα έχει σημαντικό αγώνα στις 22 Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα, αυτή τη μέρα η ομάδα θα αγωνιστεί με τον προαναφερθέντα κύριο αγωνιζόμενο για τον τίτλο. Οι Ελβετοί στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι, αλλά τακτικά αυτή η ομάδα μπορεί να νικηθεί.

Ατρόμητοι «ταύροι»

Όλοι θυμούνται πώς η Κρασνοντάρ πέρασε γοητευτικά την Πόρτο στο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια απέτυχε με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι μια πολύτιμη εμπειρία που έλειπε στους «ταύρους», από τέτοιους αγώνες πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα και να μην επαναλάβουν τα δικά τους λάθη. Τώρα η ομάδα έχει ως στόχο να προκριθεί από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου εκτός από τη Βασιλεία, παίζουν επίσης η Χετάφε και η Τραμπζονσπόρ. Τα πράγματα για την Κρασνοντάρ πάνε καλά στην εγχώρια αρένα, η ομάδα μοιράζεται την πρώτη θέση με τη Ζενίθ και τη Ροστόφ, οι «ταύροι» πιθανότατα θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατόρθωσε να νικήσει την Κρίλια Σοβέτοφ εντός έδρας με σκορ 4:2. Οι παίκτες της Κρασνοντάρ είναι τώρα σε καλή κατάσταση και πρέπει να επιτύχουν το θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι προηγουμένως συναντήθηκαν μόνο σε φιλικούς αγώνες, αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος σε επίσημο επίπεδο. Οι bookmakers προτιμούν τη Βασιλεία, αν και πιστεύουμε ότι η Κρασνοντάρ δεν είναι τουλάχιστον χειρότερη. Ο αγώνας πρέπει να είναι δύσκολος, κάθε ομάδα αναμένει να πάρει βαθμούς εδώ. Θεωρούμε ότι το καλύτερο στοίχημα εδώ είναι το X2, δηλαδή η Κρασνοντάρ δεν θα χάσει με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *