The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βασιλεία εναντίον Αϊντχόφεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

030-FCBasel-PSVEindhoven-30.07

Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

St. JakobPark, Βασιλεία

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη το βράδυ, 30 Ιουλίου, στην ελβετική πόλη Βασιλεία, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συναντηθούν ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος (Βασιλεία) και ολλανδική Αϊντχόφεν. Στον πρώτο αγώνα οι σύλλογοι αυτοί πραγματοποίησαν αναδιάρθρωση, όπου κέρδισαν οι Ολλανδοί με σκορ 3:2. Έτσι, ο δεύτερος αγώνας υπόσχεται να είναι «καυτός» και σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Βασιλεία – Αϊντχόφεν.

Η ομάδα παίζει με επιθετικό τρόπο

Αυτή τη στιγμή η Βασιλεία φαίνεται καλή, επειδή το να σκοράρεις 2 γκολ εκτός έδρας είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή η ενδεκάδα του Marcel Koller ειλικρινά ενήργησε με δεύτερο αριθμό στον πρώτο αγώνα, αλλά την βοήθησε καλή εφαρμογή. Μπροστά στους δικούς τους οπαδούς οι «κόκκινο-μπλε» παίζουν πάντα πιο σίγουρα, σημειώνοντας πολύ περισσότερα γκολ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η άμυνα της ομάδας δεν λάμπει ακόμα…

Η άμυνα έχει προβλήματα

Την ίδια στιγμή η ΠΣΒ Αϊντχόφεν σχεδόν κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα, αλλά κατάφερε να χάσει δύο γκολ. Επιπλέον, η ομάδα θα μπορούσε να χάσει εντελώς αν δεν είχε βιαστεί στο τέλος του αγώνα. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είχαν λίγες πιθανότητες, αλλά σημείωσαν 2 γκολ, μπορούμε να πούμε τα εξής: οι παίκτες του Mark van Bommel έχουν προφανή προβλήματα στην άμυνα. Εκτός έδρας χάνουν ακόμα περισσότερα, αν και σκοράρουν σταθερά.

Πρόβλεψη

Η Βασιλεία εκδηλώθηκε καλά στον πρώτο αγώνα, εντός έδρας η ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει ακόμα καλύτερα. Την ίδια στιγμή η Αϊντχόφεν έδειξε την αδύναμη άμυνά της, η οποία εκτός έδρας αποτυγχάνει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε: τώρα και οι δύο ομάδες σκοράρουν, αλλά και χάνουν. Έτσι, από το δεύτερο αγώνα μπορείτε επίσης να περιμένετε υψηλά αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *