The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Χετάφε: προγνωστικά για στοίχημα

Валенсия-Хетафе-13.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 13 Αύγουστος 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Η Ligue 1 της Γαλλίας ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν και άλλα κορυφαία πρωταθλήματα, εκτός από τη Serie A. Την Παρασκευή ξεκινά η Πριμέρα Ντιβισιόν. Το πρώτο ζευγάρι συστάθηκε από τη Βαλένθια με τη Χετάφε. Ποιος από αυτούς θα μπορέσει να κερδίσει σε προσωπική συνάντηση;

Η Βαλένθια συνέχισε να πέφτει την περασμένη σεζόν

Οι «νυχτερίδες» έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα που εμποδίζει συνεχώς την πρόοδό τους. Αυτός είναι ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης, Peter Lim. Άλλωστε, ο Μαρσελίνο επέστρεψε την ομάδα στην 4η θέση, κέρδισε το κύπελλο μαζί τους… Και απολύθηκε με προσωπική απόφαση εκκεντρικού εκατομμυριούχου. Χωρίς αυτόν η ένδοξη ομάδα δεν φτάνει καν κοντά στο τότε επίπεδο παιχνιδιού και, για παράδειγμα, τελείωσε την περασμένη σεζόν στη 13η θέση. Κατά ειρωνικό τρόπο, ο νέος προπονητής έγινε ο Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη Χετάφε 5 χρόνια πριν. Θα έχει δύσκολη αποστολή: οι στόχοι είναι υψηλοί, και από τους νεοφερμένους υπάρχει μόνο ο Alderete, ο Παραγουανός αμυντικός από τη Χέρτα. Με το γεγονός ότι έφυγαν παίκτες όπως ο Mangalya και ο Gameiro.

Η Χετάφε χρειαζόταν μια νέα ώθηση

Οι «μπλε» σε πολλά πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Μπορδαλά. Ανέλαβε τον σύλλογο κατά την άλλη μία πτώση του στη Σεγκούντα. Αυτός ο τεχνικός κατάφερε να επαναφέρει το έργο, δημιουργώντας μια ομάδα με το δικό της στυλ, όχι λαμπρό, αλλά αποτελεσματικό. Μαζί του κατάφεραν να σημειώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε ολόκληρη την ιστορία, την 5η θέση στην κλήρωση 2018/2019. Μετά οι Ισπανοί στο Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν στα ανοιξιάτικα πλέι οφ… Αλλά ήταν ήδη αισθητό ότι δεν ήταν δυνατό να διατηρηθούν σε αυτό το επίπεδο, ότι ξεκινούσε η ύφεση. Αρχικά, χάθηκε ο αγώνας για το πρώτο εισιτήριο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ στο πρωτάθλημα 2020/2021 έπρεπε να θυμηθούν πώς ήταν να παλεύεις για επιβίωση. Η Χετάφε σημείωσε μόλις 38 βαθμούς και μόνο η παρουσία μερικών πολύ απελπιστικών αουτσάιντερ της επέτρεψε να κερδίσει την ασφαλή 16η θέση με αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά, ίσως, η αλλαγή του προπονητή ήταν εμφανής. Έφεραν τον Μισέλ, το θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης και αρκετά έμπειρο τεχνικό. Παρεμπιπτόντως, το 2009-2011 δούλεψε ήδη με τη Χετάφε και την απέτρεψε από τον  υποβιβασμό από την Πριμέρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Χετάφε έχει να χάσει από τη Βαλένθια για τελευταία 5 παιχνίδια της: 2 νίκες, 3 ισοπαλίες. Αλλά τότε ο Χοσέ Μπορδαλάς οδήγησε την αντίθετη πλευρά…

Πρόβλεψη

Ο Πεπ γνωρίζει τα μυστικά της Χετάφε, ίσως καλύτερα από τον Μισέλ, τον σημερινό τεχνικό. Γνώρισε όμως αρκετά τη Βαλένθια; Μόνο εξαιτίας αυτού θα ασφαλίσουμε το στοίχημα για τη νίκη των γηπεδούχων με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση – 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *