The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Σπόρτινγκ Χιχόν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valecia-1501

Κύπελλο Ισπανίας – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Μεστάγια, Βαλένθια

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων των 16 του Κυπέλλου του Βασιλιά η Βαλένθια θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της γηπεδούχου ομάδας, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης, που έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα, κέρδισε η Σπόρτινγκ Χιχόν με σκορ 2:1. Τώρα η Βαλένθια, για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του τουρνουά, πρέπει να κερδίσει με σκορ 1:0, ή με διαφορά τερμάτων δύο ή περισσότερων γκολ.

Δεν υπάρχει αποτέλεσμα

Η Βαλένθια απέτυχε στον πρώτο γύρο της La Liga, με τίποτα δεν μπόρει να βρει το παιχνίδι που την περασμένη σεζόν της έφερε την 4η θέση στην Πριμέρα και τη θέση στο Champions League. Στους τρεις τελευταίους αγώνες οι “νυχτερίδες” κέρδισαν τρεις φορές με μία ισοπαλία, η ισοπαλία καταγράφικε στον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ, ήττες από την Αλάβες και τη Σπόρτινγκ σε εκτός έδρας αγώνες.

Το κύπελλο είναι σημαντικό

Για τη Σπόρτινγκ Χιχόν το Κύπελλο Ισπανίας έχει σημασία, στην Segunda η ομάδα δεν τα παέι πολύ καλά στην τρέχουσα σεζόν, οι “ερυθρόλευκοι” είναι μόλις στην 12η θέση στην κατάταξη με 27 βαθμούς στο ενεργητικό μετά τον 21ο γύρο. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Σπόρτινγκ Χιχόν κέρδισε δύο φορές με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, γενικά η τρέχουσα φόρμα της ομάδας μπορεί να ονομαστεί αρκετά καλή.

Πρόβλεψη

Από τη μια πλευρά, η Βαλένθια πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας, από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό για τις “νυχτερίδες” να μην χάσουν, διαφορετικά τα δύο σκοραρισένα γκολ δεν θα φτάσουν για την άμεση πρόκριση στον προημιτελικό. Πιστεύουμε ότι η επικείμενη συνάντηση δεν θα είναι πολύ παραγωγική, ειδικά αφού ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τα μεσοβδόμαδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *