The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για στοίχημα

Валенсия-Севилья-19.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Η Ισπανία αυτό το μήνα εναλλάσσει μια ποικιλία τουρνουά ποδοσφαίρου, παίζουν τόσο στο κύπελλο όσο και στο Σούπερ Καπ, το οποίο διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία, αλλά η Primera, όσο είναι δυνατόν, συνεχίζεται. Στο πλαίσιό της η πιο ενδιαφέρουσα μονομαχία του προσεχούς μέλλοντος θα είναι η συνάντηση της Βαλένθια με τη Σεβίλλη. Θα κερδίσει η «Λευκή Ανδαλουσία» στο «Μεστάγια»;

Η Βαλένθια μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για την ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη σεζόν

Οι «Los Ches» στο πρόσωπο του Pepe Bordalas έλαβε έναν έξυπνο τεχνικό που αποδείχθηκε στο Χετάφε και σαφώς σκοπεύει να εργαστεί ξανά για τη φήμη του. Για τον ίδιο η μετακόμιση στο Μεστάγια είναι ένα βήμα μπροστά, δεδομένων όλων των προβλημάτων που έπληξαν τη δημοφιλή ομάδα τον τελευταίο καιρό, αφού ο Peter Lim αποφάσισε ότι ο επιτυχημένος Marcelino έπρεπε να απολυθεί. Φυσικά, μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί να επαναλάβει αυτές τις επιτυχίες, έχοντας την πιο μέτρια μισθοδοσία στο πρωτάθλημα. Καταφέρνει όμως να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια μετά από 7 συνεχόμενους αγώνες, οι «νυχτερίδες» έχασαν δύο φορές, 1-2 από την Εσπανιόλ τον Δεκέμβριο και 1-4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 8 Ιανουαρίου.

Η Σεβίλλη θεωρείται όλο και περισσότερο ο κύριος διώκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Η «Λευκή Ανδαλουσία» κατάφερε να αποκλειστεί από το Champions League πριν τα πλέι οφ. Αλλά, πρώτα, τώρα έχει πέτυχε το αγαπημένο της Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο έχει κερδίσει πολλές φορές, μεταξύ άλλων υπό τον Γιουλέν Λοπετέγκι. Δεύτερον, τώρα η ομάδα είναι σαφώς πιο συγκεντρωμένη στη Πριμέρα, όπου καταφέρνει να επιδεικνύει το καλύτερο ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Όχι από την άποψη της αισθητικής, εδώ υπάρχουν προβλήματα, υπό τον σημερινό τεχνικό η ομάδα είναι πολύ πραγματική, γεγονός που, παρεμπιπτόντως, είναι ο λόγος που υποφέρει τακτικά. Όλα όμως αντισταθμίζονται από τα αποτελέσματα, ειδικά στους τελευταίους γύρους. 5 νίκες με 1-1 με την Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη να προηγείται με 10 βαθμούς ή περισσότερους, κυνηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι πότε όμως θα μπορεί να συνεχίσει σε ένα τόσο σφιχτό πρόγραμμα; Επίσης, το σκανδαλώδες ντέρμπι στο κύπελλο ολοκληρώθηκε με την ήττα από την Μπέτις στα πλέι οφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Σεβίλλη δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τη Βαλένθια από το 2019. Κερδίστηκαν και οι 5 από τους τελευταίους αντιμέτωπους αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 3-1 τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν οι σύλλογοι συναντήθηκαν στο Ramon Sanchez Pizjuan.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη έμαθε να παίρνει το μέγιστο δυνατό και θα το δείξει ξανά την Τετάρτη. Ποντάρουμε στη νίκη της στη Βαλένθια με χάντικαπ «0» (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *