The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Valencia-Celtic-21.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια, Βαλένθια

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στην Ισπανία θα πραγματοποιηθεί ένας από τους δεύτερους αγώνες των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Βαλένθια θα φιλοξενεί τη Σέλτικ Γλασκώβης. Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων έληξε με νίκη της ισπανικής ομάδας με σκορ 0:2, ωστόσο οι Σκωτσέζοι έχουν ακόμα την ευκαιρία να αγωνιστούν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Μόνο ισοπαλίες

Στον πρώτο αγώνα η Βαλένθια έδειξε θαμπό ποδόσφαιρο, αλλά κατάφερε να κερδίσει. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Marcelinho προσπάθησε να παίξει με δεύτερο αριθμό, «χωρίς να ρισκάρει» ας το πούμε. Ωστόσο, αυτό έφερε ακόμα περισσότερα οφέλη από τα αναμενόμενα – 2 αναπάντητα γκολ και σίγουρο πλεονέκτημα πριν από τον αγώνα της δεύτερης φάσης. Ωστόσο, γενικά, αυτή τη στιγμή το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν λάμπει καθόλου. Έτσι, στους τελευταίους πέντε αγώνες η Βαλένθια έπαιξε 4 φορές ισοπαλία και μια φορά νίκησαν την Σέλτικ. Αλλά παράλληλα  η Βαλένθια έχασε μόνο 1 γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.

Μία ήττα με οκτώ νίκες

Ταυτόχρονα η Σέλτικ Γλασκώβης έπαιξε επιθετικά και με «νούμερο ένα» μπροστά στους οπαδούς της, αλλά δύο αποτυχίες στην άμυνα έφεραν την ήττα στη ομάδα. Σε εκείνον τον αγώνα η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα έπρεπε να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά, αλλά η τύχη του ποδοσφαίρου δεν ήταν στο πλευρό της. Σε κάθε περίπτωση, στους υπόλοιπους αγώνες «από τον κύκλο» οι Κέλτες μόνο κέρδιζαν: 8 από τις 9 τελευταίες μονομαχίες έληξαν με νίκες. Όλες αυτές οι 8 νίκες ήταν «ξηρές», πράγμα που σημαίνει ότι η άμυνα της Σέλτικ Γλασκώβης είναι «ισχυρή».

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια έκανε καλό περιθώριο, αλλά στον αγώνα της δεύτερης φάσης η ομάδα μάλλον δε θα ρισκάρει. Καθώς και η Σέλτικ δεν θα ανοίγεται, ίσως στο τέλος της συνάντησης. Έτσι από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να περιμένετε αφθονία των γκολ, επειδή τα κλαμπ χάνουν λίγο και δεν θα θελήσουν να «τρέξουν μπροστά», γιατί αυτό μπορεί να έχει συνέπειες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *