The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-RealMadrid-27.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Μεστάγια, Βαλένθια

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στον 21ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το ξεκάθαρο φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Και οι δύο αντίπαλοι στα μεσοβδόμαδα έπαιξαν τους αγώνες του Κυπέλλου της Ισπανίας, μόνο με διαφορετικά αποτελέσματα. Η Βαλένθια κατάφερε να παίξει ισοπαλία με την Αλαβές και προκρίθηκε στα ημιτελικά του δεύτερου σημαντικότερου τουρνουά του ισπανικού ποδοσφαίρου, ενώ ο μεγιστάνας της Μαδρίτης έχασε στο “Santiago Bernabéu” από την Λεγανές. Μόνο η νίκη επί του ανταγωνιστή μπορεί να παρατείνει τη διαμονή του Γάλλου τεχνικού στη θέση προπονητή του μεγιστάνα.

Τρίτοι

Μετά από 20 αγώνες στο ελίτ ισπανικό πρωτάθλημα η Βαλένθια βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 40 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 5 βαθμούς περισσότερο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά εντός έδρας η Βαλένθια έπαιξε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα Ισπανίας, όπου έχει σημειώσει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 21:6. Μόλις τρεις μονάδες πίσω από τις “νυχτερίδες” βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η νίκη επί της νυν πρωταθλήτριας της Ισπανίας θα βοηθήσει τους μελλοντικούς γηπεδούχους να στερεώσουν την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Τέταρτοι

Ο Ζιντάν δεν έβγαλε τη βασική σύνθεση για τον αγώνα με τη Λεγανές. Ο Γάλλος ήλπιζε με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσει δυνάμεις για το παιχνίδι ενάντια στον ανταγωνιστή, αλλά τελικά υπέστη άλλη μία ήττα, η οποία οδήγησε στον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο της Ισπανίας. Εκτός έδρας η Ρεάλ στο τρέχον πρωτάθλημα έπαιξε 8 αγώνες, όπου σημείωσε μόνο 4 νίκες. Καλύτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας παίζουν: η Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Θέλτα. Το κίνητρο των «ζαχαρωτών» είναι σε υψηλό επίπεδο, αλλά αν είναι αρκετό για να νικήσει μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ισπανία;

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται  σε κρίση, οι Μαδριλένιοι δεν έχουν όλα σε εντέλεια στην επίθεση, χάνουν πολλά γκολ. Με τη σειρά της η Βαλένθια στην έδρα της σκοράρει πάνω από 2 γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, και είναι σε καλή κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό σύνολο της Βαλένσια πάνω από 1,0 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *