The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-Barcelona-08.02

Κύπελλο Ισπανίας, Ημιτελικός, φάση 2 από 2

Μεστάγια, Βαλένθια

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνας. Παρά τον παράγοντα της έδρας σε αυτό το ζευγάρι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, που είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε. Δεν είναι μόνο η Μπάρτσα τώρα είναι η ισχυρότερη ομάδα της Πριμέρα, και η Βαλένθια βρίσκεται σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι οι “νυχτερίδες” είναι σε θέση να δώσουν μάχη στους “μπλαουγκράνα» στο επερχόμενο παιχνίδι.

Προβλήματα της τρίτης ομάδας

Η Βαλένθια κατά την τρέχουσα σεζόν μετά από αρκετές αποτυχίες στην επιλογή του προπονητή έχει επιτέλους αρχίσει να παίζει, έχει την ευκαιρία να μπει σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα στην πολυπόθητη πρώτη τετράδα της Ισπανίας. Μόνο τώρα οι «νυχτερίδες» έχουν προφανή προβλήματα, όχι με την ποιότητα του παιχνιδιού, αλλά με το πρόγραμμα. Στις 27 Ιανουαρίου οι γηπεδούχοι έπαιξαν κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώτη του Φεβρουαρίου – το πρώτο αγώνα του κυπέλλου με την Μπάρτσα, 04.02 – ταξίδι στην «Wanda Metropolitano» και ο αγώνας με την Ατλέτικο, στις οκτώ – δεύτερος αγώνας με τους Καταλανούς, που πρέπει να κερδηθεί.

Θυσιάστηκε το ντέρμπι

Ο Valverde στον προηγούμενο αγώνα εναντίον της Εσπανιόλ δεν έβγαλε την πιο δυνατή σύνθεση. Έμειναν στον πάγκο ο Μέσι και ο Jordi Alba, δεν βγήκε και ο Rakitic. Στο τέλος, η Μπάρτσα έπαιξε μόνο ισοπαλία και έπρεπε να ισοφαρίσει. Όλα αυτά έγιναν για να παίξει ποιοτικά τον επερχόμενο αγώνα στη Βαλένθια, έτσι ώστε την επερχόμενη Πέμπτη οι «λεοπαρδάλεις» θα είναι σε ισχυρότερη τους έκδοση της σύνθεσης.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στη Βαλένθια με μία μόνο σκέψη – να κερδίσει. Οι «νυχτερίδες» στην τρέχουσα σεζόν είναι πολύ πιο επικίνδυνες από ό, τι ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά τώρα τα αγόρια του Marcelino έχουν αισθητή δυσκολία με φρεσκάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,62


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *