The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Барселона-29.10

Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Ισπανίας  

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Μεστάγια

Ο επόμενος αγώνας της δωδέκατης αγωνιστικής της La Liga ανάμεσα στη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένος για αυτό το Σάββατο.

Βαλένθια

Υπό την ηγεσία του Γκατούζο, η Βαλένθια θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην ομάδα των διεκδικητών για την πρώτη 4άδα, από την οποία αποκλείστηκε μετά από τρεις αποτυχημένες καμπάνιες. Τώρα οι Λεβαντίνοι είναι ένατοι με 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:13. Τον περασμένο μήνα έπαιξαν με διαφορετική επιτυχία κόντρα σε Εσπανιόλ (2:2), Οσασούνα (2:1), Έλτσε (2:2), Σεβίλλη (1:1) και Μαγιόρκα (1:2).

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σημείωσε 28 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 28:4, χάρη σ’ αυτά άνετα βολεύεται στη δεύτερη θέση. Νωρίτερα οι «μπλαουγκράνα» έχασαν μια βασική μάχη για την ηγεσία από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1:3), ενώ κέρδισαν τη Μαγιόρκα με 1:0, τη Σέλτα 1:0, τη Βιγιαρεάλ 3:0 και την Αθλέτικ με 4:0.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε έναν δύσκολο αγώνα στο Champions League αυτή την εβδομάδα, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει τη φυσική και ηθική της κατάσταση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Όσο για μένα, η Βαλένθια μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές δυσκολίες στους Καταλανούς, αλλά την ίδια στιγμή, η ίδια δεν θα φύγει αφήνοντας την εστία της ανέπαφη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *