The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-Барселона-02.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Αυτή η σεζόν της Πριμέρα Ντιβισιόν μας χαρίζει απίστευτη ίντριγκα, υπάρχουν πέντε γύροι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τέσσερις σύλλογοι ανταγωνίζονται για τον τίτλο σχεδόν ίσα. Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.

Η Βαλένθια μπορεί ακόμα να δημιουργήσει προβλήματα

Οι «νυχτερίδες» έχουν μια αναμενόμενη δύσκολη σεζόν, κάποια στιγμή ο μεγιστάνας του ισπανικού ποδόσφαιρου θα πρέπει να χαρεί ότι δεν αγωνίζεται για επιβίωση. Η Βαλένθια καταλαμβάνει 13η στο πρωτάθλημα, με προβάδισμα 6 βαθμών από τη ζώνη κινδύνου. Προς το παρόν, η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση, καθώς έχει να κερδίσει σε πέντε συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας σημειώσει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στον τελευταίο γύρο οι «νυχτερίδες» σημείωσαν ισοπαλία με την Αλάβες 1:1, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89ο λεπτό.

Οι Καταλανοί χάνουν συχνά συγκέντρωση

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το Ισπανικό Κύπελλο αυτή τη σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για έναν τέτοιο σύλλογο. Οι Καταλανοί θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν ένα χρυσό νταμπλ στην εγχώρια αρένα. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος είναι μόνο τρίτος, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε συμπληρωματικούς δείκτες και δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη Ατλέτικο. Η Μπάρτσα έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν έχασε τον τελευταίο της αγώνα με τη Γρανάδα 1:2, οι τύπο του Ρόναλντ Κούμαν είχαν μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά το αποτέλεσμα στον πίνακα αποτελεσμάτων δεν αντικατοπτρίζει καθόλου την κατάσταση στο γήπεδο. Αυτή η απώλεια συγκέντρωσης μπορεί να κοστίσει στην ομάδα έναν τίτλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της Μπάρτσα, αλλά η Βαλένθια είναι μία από τις ομάδες που δημιουργούν τακτικά προβλήματα. Ο πρώτος γύρος έληξε με αποτελεσματική ισοπαλία 2:2.

Πρόβλεψη

Ακόμα και με τα προβλήματα της Βαλένθια, οι Καταλανοί σίγουρα έχουν να αντιμετωπίσουν μια σκληρή μάχη. Οι «νυχτερίδες» θα έχουν μια ιδιαίτερη στάση, καθώς και οι βαθμοί δε θα περισσέψουν. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *