The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Valencia-RealBetis-28.02

Κύπελλο Ισπανίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Mestalla, Βαλένθια

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στη Βαλένθια θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Κυπέλλου του Βασιλιά μεταξύ του ομώνυμου ποδοσφαιρικού συλλόγου (Βαλένθια) και της Μπέτις. Η πρώτη τους συνάντηση έληξε με μαχητική ισοπαλία (2:2), οπότε ο δεύτερος αγώνας δεν πρέπει να είναι «βαρετός». Εδώ διακυβεύεται τεράστια ανταμοιβή, οπότε η ίντριγκα υπόσχεται να είναι τρελή.

Βαλένθια

Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια φαίνεται αρκετά σίγουρη, αν και κρίνοντας από τα αποτελέσματα δεν μπορεί να ειπωθεί αυτό. Η ενδεκάδα του Marcelinho συνεχίζει να παίζει ισοπαλία, αλλά γενικά δεν χάνει. Έτσι, στους τελευταίους εννέα αγώνες η Βαλένθια ποτέ δεν έχασε, σημειώνοντας  τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Εντός έδρας οι «νυχτερίδες» έχουν μια σειρά από 13 αγώνες χωρίς ήττες: 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Επιπλέον, μπροστά στους οπαδούς της η ομάδα σχεδόν ποτέ δεν χάνει, δέχτηκε μόνο 1 γκολ στους τελευταίους έξι εντός έδρας αγώνες.

Μία νίκη σε 6 αγώνες

Την ίδια στιγμή η Μπέτις εξέπλησσε ευχάριστα με το παιχνίδι της στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού, αλλά όχι περισσότερο. Σε γενικές γραμμές η ενδεκάδα του Quique Sethen δεν δείχνει τίποτα τώρα. Ναι, την Κυριακή, η ομάδα εκτός έδρας νίκησε τη Βαγιαδολίδ με σκορ 0:2, αλλά αυτός ήταν αντίπαλος εντελώς διαφορετικού επιπέδου. Επιπλέον, πριν από αυτή τη νίκη η Μπέτις είχε μια σειρά από 5 αγώνες χωρίς νίκη: τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Μπέτις χάνει σταθερά και πολύ εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μπέτις εκτός έδρας δεν λάμπει με το παιχνίδι της, τώρα ακόμα πιο χάλια. Επιπλέον, η Βαλένθια στην έδρα της παίζει πανέμορφα, και δεν χάνει κιόλας. Ναι, οι «νυχτερίδες» παίζουν αρκετά σε ισοπαλία, αλλά όχι στην έδρα τους. Αυτός είναι ο λόγος που έχει νόημα να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων, που σίγουρα θα σκοράρουν το γκολ τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Βαλένθια με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *