The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Κάδιθ: προγνωστικά για τον αγώνα

VALENCIA, SPAIN - OCTOBER 15: Edinson Cavani of Valencia CF celebrates after scoring their side's first goal during the LaLiga Santander match between Valencia CF and Elche CF at Estadio Mestalla on October 15, 2022 in Valencia, Spain. (Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Κύπελλο Αγγλίας
Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Μεστάγια

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, οι Βαλένθια και Κάδιθ θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα τους, το προγνωστικό ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Η Βαλένθια παίζει με τη δύναμη μιας μεσαίας ομάδας
Οι «νυχτερίδες» είναι δέκατες στη Πριμέρα Ντιβισιόν, είναι 6 βαθμούς πίσω από την εξάδα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η Βαλένθια δεν μοιάζει με διεκδικήτρια υψηλών θέσεων, τόσο σε απόδοση όσο και σε αποτελέσματα. Στην πρώτη συνάντηση μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ, το καθοριστικό γκολ χάθηκε στο 88ο λεπτό. Ο σύλλογος πραγματοποίησε επίσης μία συνάντηση στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου νίκησε τη λιτή La Nucia εκτός έδρας με σκορ 3:0. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στην επερχόμενη αναμέτρηση.
Η Κάδιθ αναγκάστηκε να παλέψει για την επιβίωση
Μετά από 15 γύρους, η Κάδιθ είναι προτελευταία στη βαθμολογία, μόλις ένα βαθμό πίσω από τη 17η θέση. Αν και πρέπει να παλέψει για την επιβίωση, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει έναν βαθμό, σημειώνοντας ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Αλμερία 1:1. Το βασικό πρόβλημα της Κάδιθ είναι η επίθεση, 10 γκολ σε 17 αγώνες, καταστροφικό αποτέλεσμα. Ο σύλλογος έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, οι αντίπαλοι σημείωσαν δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ στη Πριμέρα Ντιβισιόν, μια άλλη συνάντηση έλαβε χώρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου η Βαλένθια κέρδισε εντός έδρας νίκη με σκορ 2:1.
Πρόβλεψη
Στην αναμέτρηση μεταξύ όχι και των πιο σταθερών ομάδων, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους γηπεδούχους σημαντικό πλεονέκτημα. Δεν συμφωνούμε με τις αποδόσεις, αφού η Βαλένθια δεν εντυπωσιάζει καθόλου, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο ανταγωνιστής. Θεωρούμε αρκετά αποδεκτό να ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *