The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: προγνωστικά για στοίχημα

Валенсия-Эспаньол-31.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός στις 31 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου θα παίξουν μεταξύ τους Βαλένθια και Εσπανιόλ Βαρκελώνης, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «νυχτερίδες» μπορούν να φτάσουν στο top-4

Η Βαλένθια έκανε μια σημαντική ανακάλυψη, κερδίζοντας όλες τις συναντήσεις τον Δεκέμβριο, που είναι δύο αγώνες στο Κύπελλο Ισπανίας και τρεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η τελευταία μάχη ήταν ιδιαίτερα αξέχαστη, επειδή ήταν ντέρμπι με τη Λεβάντε, όπου οι «νυχτερίδες» έχαναν με σκορ 0:2 μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κατάφεραν να κάνουν μια απίστευτη επιστροφή, αρπάζοντας τη νίκη με σκορ 4:3. Η Βαλένθια είναι όγδοη στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν μόνο δύο βαθμοί μέχρι το top-4, οπότε νίκη στην επερχόμενη συνάντηση θα ανεβάσει προσωρινά την ομάδα στην τέταρτη θέση. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει να χάσει 7 σερί ματς στο πρωτάθλημα. Για διάφορους λόγους τη συνάντηση θα χάσουν πέντε παίκτες.

Οι «παπαγάλοι» επέστρεψαν με σιγουριά στην ελίτ

Η Εσπανιόλ δεν έμεινε για πολύ στη Σεγούντα Λίγα  μετά τον υποβιβασμό, επιστρέφοντας αμέσως στην ισχυρότερη κατηγορία. Εδώ οι «παπαγάλοι» έχουν μόνο την υπό όρους ιδιότητα των αρχαρίων, γιατί η ομάδα δεν χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει. Ο σύλλογος έχει εδραιωθεί με αυτοπεποίθηση στη μέση της Πριμέρα Ντιβισιόν, καταλαμβάνοντας την 11η θέση της βαθμολογίας. Αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα, η Εσπανιόλ είναι τυπικά γηπεδούχος ομάδα, στην έδρα τους οι «παπαγάλοι» σκοράρουν 20 βαθμούς σε εννέα παιχνίδια, έχοντας μόλις μία ήττα. Η ομάδα παίζει πολύ άσχημα εκτός έδρας, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Τρεις παίκτες θα χάσουν σίγουρα το επερχόμενη παιχνίδι, άλλοι τέσσερις είναι υπό αμφισβήτηση λόγω καραντίνας.

Προσωπικές συναντήσεις

Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν την προηγούμενη σεζόν, τότε η Βαλένθια κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις και για την Εσπανιόλ το τουρνουά τελείωσε με υποβιβασμό στη Σεγούντα.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια θεωρείται δικαιολογημένα το φαβορί της συνάντησης, η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζει εντός έδρας, η Εσπανιόλ δεν είναι περαστικός αντίπαλος και θα χρειαστεί να καταβάλεις κάθε προσπάθεια για να κερδίσει. Το παιχνίδι θα γίνει με πλεονέκτημα των γηπεδούχων, το ερώτημα είναι αν αυτό είναι αρκετό για να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Θα ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στην επιτυχία των «νυχτερίδων» Το στοίχημα στο over φαίνεται ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βαλένθια με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *