The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Valencia-Villarreal-18.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια, Βαλένθια

Την Πέμπτη βράδυ, 18 Απριλίου, στην Ισπανία, θα πραγματοποιηθεί ένας από τους δεύτερους αγώνες των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Βαλένθια θα συναντηθεί και πάλι με τη Βιγιαρεάλ. Στον πρώτο αγώνα οι «νυχτερίδες» κέρδισαν απροσδόκητα με ένα σκορ 1:3, οπότε η δεύτερη φάση θα είναι ακόμη πιο «καυτή». Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Βιγιαρεάλ.

Ένα λάθος σε 20 αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Βαλένθια φαίνεται πολύ σίγουρη, επειδή η ομάδα σημείωσε μόνο μία ήττα στους τελευταίους 20 αγώνες. Σε εκείνον τον αγώνα η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (2:0), επειδή όλες οι σκέψεις της ήταν στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρώτο τρίμηνο του προημιτελικού η ενδεκάδα του Marcelinho κέρδισε με διαφορά δύο γκολ, αλλά ήταν τυχαίο – η ομάδα σκόραρε δύο φορές μετά το 90ο λεπτό, οφειλόμενη από τη χαλάρωση των αντιπάλων. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εντός έδρας οι «νυχτερίδες» δείχνουν πιο ισχυρό παιχνίδι, αν και συνεχίζουν να χάνουν σταθερά…

Αδύνατο παιχνίδι ξανά

Την ίδια στιγμή η Βιγιαρεάλ ήταν σε άριστη κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο, αλλά στον νέο μήνα η ομάδα αποτυγχάνει μόνο. Ναι, την Κυριακή, οι παίκτες του Javier Calleghi νίκησαν τη Ζιρόνα εκτός έδρας (0:1), αλλά κι αυτό είναι επίσης αδύναμο αποτέλεσμα. Πριν από αυτό υπήρξαν 3 ήττες και εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάρτσα (4:4). Φαίνεται ότι τώρα το «κίτρινο υποβρύχιο» αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την άμυνα, αν και η ίδια συνεχίζει να σκοράρει. Τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει, θα παίξει επίσης «ανοιχτά»…

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια είναι τώρα σε καλή κατάσταση, ενώ η Βιγιαρεάλ άρχισε να πέφτει και πάλι. Πρώτα απ’ όλα πρόκειται για την άμυνα των φιλοξενουμένων, όπου υπάρχουν προφανή προβλήματα. Η επίθεση και των δύο ομάδων είναι εξαιρετική, ειδικά όταν παίζουν «με υψηλή ταχύτητα». Ενώ εδώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, οπότε το παιχνίδι θα είναι «ανοικτό» και «αιχμηρό»… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *