The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia's French forward Kevin Gameiro (L) vies with Villarreal's Spanish midfielder Xavi Quintilla during the UEFA Europa league quarter final first leg football match between Villarreal CF and Valencia CF at La Ceramica stadium in Vila-real on April 11, 2019. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)        (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Δεν θα υπάρξει πολύ ποδόσφαιρο στις 5 Μαρτίου, οπότε η συνάντηση Βαλένθια – Βιγιαρεάλ θα τραβήξει πολλή προσοχή. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για την αναμέτρηση μεταξύ δύο παλαιών της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι «νυχτερίδες» προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού

Μια δύσκολη σεζόν περίμεναν από τη Βαλένθια, οι προβλέψεις αποδείχτηκαν σωστές. Το κύριο καθήκον των «νυχτερίδων» είναι να διατηρήσουν σίγουρα τη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση στο πρωτάθλημα με 5 βαθμούς χάντικαπ πάνω στη ζώνη υποβιβασμού. Στον τελευταίο αγώνα η Βαλένθια έχασε 0:3 από τη Χετάφε, το αποτέλεσμα της συνάντησης επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την αποβολή στη σύνθεση των «νυχτερίδων» στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο σύλλογος δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο πρωτάθλημα, λόγω αυτού, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα αποτελέσματα.

Ανεπιτυχής περίοδος για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Τα πράγματα της Βιγιαρεάλ είναι χειρότερα από το αναμενόμενο, ο σύλλογος πιθανότατα ήθελε να αγωνιστεί για το τοπ-4, αλλά είναι μόνο έβδομος. Λόγω της ήττας από την κορυφαία Ατλέτικο στον τελευταίο γύρο 0:2, το «κίτρινο υποβρύχιο» έπεσε έξω από την εξάδα. Οι παίκτες του Unai Emery έχουν να κερδίσουν στο πρωτάθλημα για επτά συνεχόμενους αγώνες, αυτό είναι μια πραγματική καταστροφή για έναν σύλλογο αυτού του επιπέδου. Υπάρχει επίσης το Europa League, νίκη στην οποία θα μπορούσε να σώσει τη σεζόν, εδώ η Βιγιαρεάλ θα παίξει με την Ντιναμό Κιέβου στους 16. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ένα τουρνουά όπου παίζουν τέρατα όπως: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τότεναμ. Η ομάδα πρέπει να διορθώσει την κατάσταση στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, στις οποίες έπαιξαν με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Στον πρώτο γύρο η Βιγιαρεάλ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Είναι ένας από τους αγώνες, για τους οποίους μπορούμε να πούμε ότι εδώ μπορεί να μυρίσουμε ξεκάθαρη ισοπαλία. Ωστόσο, περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα και γκολ που θα σημειωθούν. Οι αντίπαλοι δεν είναι καθόλου στην καλύτερη τους κατάσταση, αλλά θα παίξουν για να κερδίσουν. Σας συνιστούμε να διαλέγετε εδώ το στοίχημα «θα σκοράρουν και οι δύο – ναι» (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *