The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα 30 Νοεμβρίου 2019

Валенсия-Вильярреал-30.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της ισπανικής La Liga η Βαλένθια θα συναντηθεί με τη Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30/11/2019 στις 10:00 μμ. στο Μεστάγια.

Βαλένθια

Η Βαλένθια ξεκίνησε μεσαία την σεζόν και είχε κάθε πιθανότητα να μπει σιγά αλλά σίγουρα στις έξι πρώτες ομάδες στην Ισπανία μετά από ένα τρίτο της σεζόν. Αλλά οι περίεργες αποφάσεις του προέδρου και η απόλυση του προπονητή κατά τη διάρκεια του διαλλείματος για τα παιχνίδια των εθνικών κατέστρεψαν τις δυνατότητες του συλλόγου. Τώρα η ομάδα έχει 20 βαθμούς στο ενεργητικό και 10η θέση στο πρωτάθλημα. Σε πρόσφατους αγώνες η Βαλένθια νίκησε την Εσπανιόλ (1:2) και τη Γρανάδα (2:0), έπαιξε ισοπαλία με τη Σεβίλλη (1:1) και έχασε από την Μπέτις (2:1).

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε καλά αυτή τη σεζόν, αλλά μετά από λίγο έπεσε κάτω από τη μέση της κατάταξης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει 18 βαθμούς και 12η θέση. Αλλά πρόσφατα η Βιγιαρεάλ νίκησε μόνο την Αλάβες (4:1) πριν από ένα μήνα, μετά έπαιξε ισοπαλία με την Αθλέτικ (0:0), χάνοντας από την Έιμπαρ (2:1), τη Μαγιόρκα (3:1) και την Θέλτα (1:3).

Πρόβλεψη

Η Βιγιαρεάλ έχανε ως επί το πλείστον από τα αουτσάιντερ τους πρόσφατους αγώνες. Η ομάδα έχει αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς τον περασμένο μήνα, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε αίσθηση από αυτούς στο Μεστάγια. Ακόμη και εναντίον τόσο ασταθούς Βαλένθια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Βαλένθια με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *