The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-Atalanta-10.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Την Τρίτη, 10 Μαρτίου, θα γίνουμε μάρτυρες των δεύτερων αγώνων των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Αταλάντα.

Χωρίς μεγάλη ελπίδα για τις «νυχτερίδες»

Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψει το 4:1 για τη Βαλένθια. Κάποιος μπορεί να θυμηθεί μια τέτοια περίπτωση, τότε έπαιξαν επίσης ισπανική και ιταλική ομάδες, φυσικά, πρόκειται για τη μάχη Μπαρτσελόνα – Ρόμα. Αν και εδώ η πιθανότητα ενός τέτοιου θαύματος είναι πολύ μικρή. Οι «νυχτερίδες» σαφώς δεν έχουν την κατάλληλη φόρμα για να κάνουν κατορθώματα τώρα. Η ομάδα βρίσκεται μόνο στην έβδομη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Αλάβες – 1:1. Φαίνεται ότι όλοι έχουν δεχτεί τον υποβιβασμό της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φαινόταν ότι η κλήρωση ήταν πολύ επιτυχημένη για τους Ισπανούς.

Οι «μπεργκαμάσκι» σε αναζωογονητική προσμονή

Η Αταλάντα συνεχίζει να καταπλήσσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο και είναι ήδη με το ένα πόδι στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Προς το παρόν όλα είναι εντάξει στη Σέριε A, ο σύλλογος εδραιώθηκε με σιγουριά στην τέταρτη θέση και είναι απίθανο να τη δώσει σε κάποιον. Η ομάδα δείχνει εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει πολύ. Αρκεί να θυμηθούμε ακόμη και τον τελευταίο αγώνα με τη Λέτσε εκτός έδρας, ο οποίος κερδήθηκε με σκορ 7:2. Τώρα η ομάδα σκέφτεται ήδη τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο αντίπαλος αναμένεται να είναι πιο σοβαρός.

Πρώτη συνάντηση

Ο πρώτος αγώνας πρέπει να έχει ευχαριστήσει τους οπαδούς του επιθετικού ποδόσφαιρου, οι ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πέτυχαν 5 γκολ για δύο. Η Αταλάντα κατόρθωσε να κερδίσει με ένα άνετο σκορ 4:1. Η Βαλένθια δεν φαινόταν τόσο άσχημη και τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ θα μπορούσε να έχει σημειώσει. Σε ένα τέτοιο έντονο αγώνα οι «μπεργκαμάσκι» αισθάνονται σαν ψάρι στο νερό.

Πρόβλεψη

Δυστυχώς, η τάση με αγώνες χωρίς οπαδούς έφτασε και στο Τσάμπιονς Λιγκ για όλους τους γνωστούς λόγους. Η Βαλένθια και η Αταλάντα θα παίξουν επίσης μπροστά στις κενές κερκίδες, πράγμα που εξαλείφει το πλεονέκτημα της έδρα. Σε τέτοια κατάσταση για τους Ισπανούς θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ισοφαρίσουν και να κερδίσουν, καθώς και η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ποδοσφαιρική. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν ό, τι καλύτερο σε κάθε περίπτωση, επομένως περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *