The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένθια εναντίον Έμπρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Valencia-Ebro-4,12

Κύπελλο Ισπανίας

Μεστάγια, Βαλένθια

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες των 32 του Κυπέλλου της Ισπανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Βαλένθια και Έμπρο, ο εκπρόσωπος της Πριμέρα στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα από την Σεκούντα Ντιβιζιόν Β. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια το πιο πιθανόν θα παίξει στην επερχόμενη συνάντηση με τη σύνθεση απομακρυσμένη κατά πολύ από την κύρια. Το θέμα είναι ότι οι «νυχτερίδες» το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποίησαν δύσκολο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, και λίγες μέρες αργότερα η ομάδα του Marcelino θα πρέπει να παίξει με τη Σεβίλλη στην έδρα της. Όλα αυτά με βάση τη νίκη της Βαλένθια στον πρώτο αγώνα επί της Έμπρο στην έδρα του αντιπάλου, δηλ. η Βαλένθια θα ικανοποιηθεί και με ισοπαλία την Τρίτη.

Πρέπει να βελτιώνει την κατάσταση

Η Βαλένθια έχει δύσκολη κατάσταση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, μετά από 14 γύρους οι “νυχτερίδες” βρίσκονται μόνο στην 13η θέση στο πρωτάθλημα με 17 βαθμούς στο ενεργητικό. Η Βαλένθια ήδη σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν πέτυχε γκολ.

Αρκετά καλή φόρμα

Η Έμπρο αντιπροσωπεύει την Σεκούντα Ντιβιζιόν Β, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση με 16 βαθμούς στο ενεργητικό. Ταυτόχρονα η τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση αυτής της ομάδας είναι αρκετά καλή, η Έμπρο δεν έχασε ποτέ στις τρεις τελευταίες συναντήσεις, έχοντας καταφέρει να κερδίσει δύο φορές με μία ισοπαλία. Σε κάθε περίπτωση οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να δώσουν μάχη σε ισχυρότερο αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Βαλένθια δεν χρειάζεται νίκη στο επόμενο παιχνίδι, αλλά εννοείται ότι στην ομάδα από την Πριμέρα Ντιβισιόν δεν ταιριάζει να μη κερδίσει εκπρόσωπο της Σεκούντα Ντιβιζιόν Β. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι είναι απίθανο η Βαλένθια να συντρίψει την Έμπρο, να σκοράρει κάτι γκολ και θα ηρεμήσει, ενώ για το αουτσάιντερ θα είναι δύσκολο να σκοράρει στο τέρμα του αντιπάλου. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *