The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealValladolid-RealMadrid-26.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Την Κυριακή στο ισπανικό πρωτάθλημα θα παιχτούν αμέσως πέντε αγώνες, σε ένα απ’ αυτά η Βαγιαδολίδ θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν την πρόβλεψη για αυτή την αναμέτρηση.

Η Βαγιαδολίδ παίζει πολύ σκληρά εντός έδρας

Η Βαγιαδολίδ δεν εκπλήσσει με τίποτα αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος δεν έχει μεγάλους πόρους, γι’ αυτό είναι δύσκολο για αυτόν να αγωνιστεί ακόμα και για την πρώτη δεκάδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα κατέχει την 15η θέση στην κατάταξη, και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού αποτελεί 6 βαθμούς. Η Βαγιαδολίδ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό, η σειρά χωρίς νίκες έχει ήδη κρατάει για 8 αγώνες. Επιπλέον, ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Ισπανικό Κύπελλο, χάνοντας από την Τενερίφη εκτός έδρας με σκορ 2:1. Η ομάδα έχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία των εμφανίσεων εντός έδρας αυτή τη σεζόν, μόνο μία ήττα σε 9 παιχνίδια, με μόνο δύο νίκες, ενώ οι υπόλοιποι 6 αγώνες έληξαν με ισοπαλία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή φόρμα

Η ομάδα της Μαδρίτης μέχρι στιγμής κέρδισε καλή φόρμα και μοιράζεται την ηγεσία στην Πριμέρα με την Μπαρτσελόνα, χάνοντας μόνο στη διαφορά τερμάτων. Στο τελευταίο παιχνίδι τους οι «μαρέγκες» σχεδόν με δεύτερη σύνθεση νίκησαν τη Unionistas στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν κέρδισαν πρόσφατα το ισπανικό Super Cup, κάτι που φυσικά πρόσθεσε σιγουριά στους παίκτες. Στον επερχόμενο αγώνα ο Hazard, ο Carvajal και ο Bale δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο καταγράφηκε ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να νικήσει την Βαγιαδολίδ εντός έδρας – 1:1. Αν και αν πάρουμε γενικά, φυσικά, ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της βασιλικής ομάδας σε προσωπικές συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Κάνοντας πρόβλεψη για τον αγώνα Βαγιαδολίδ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, καταλαβαίνουμε τέλεια τη διαφορά στην κατηγορία των αντιπάλων. Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι Μαδριλένιοι με τέτοιους αντιπάλους έχει μερικές φορές προβλήματα. Οι αποδόσεις για την Ρεάλ έχει πέσει σημαντικά, γεγονός που δείχνει ότι ποντάρουν συχνά στην επιτυχία των ομάδων. Συμφωνούμε με την άποψη της πλειοψηφίας και προτείνουμε στοίχημα στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *