The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαγιαδολίδ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Вальядолид-РеалМадрид-30.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, 10:30 μ.μ.
Στάδιο Χοσέ Θορρίγια

Την Πέμπτη, η περιοδεία της La Liga θα ξεκινήσει επιτέλους στην Ισπανία. Την Παρασκευή όμως θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα. Θα κλείσει αργά το βράδυ όταν η Ρεάλ Μαδρίτης πάει να επισκεφθεί τη Βαγιαδολίδ. Ποιες είναι οι πιθανότητες μιας σοβαρής επιτυχίας για την γηπεδούχο; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε μια δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 30 Δεκεμβρίου 2022.
Η Βαγιαδολίδ βάζει ξεκάθαρους στόχους
Ο «Puselanos» κατάφερε να μένει στην Πριμέρα από χρόνο σε χρόνο. Αλλά την προηγούμενη σεζόν, αυτό δεν λειτούργησε, δεν σκόραραν αρκετούς βαθμούς για «επιβίωση». Ευτυχώς, το στοίχημα στον Pacheta λειτούργησε και αυτός, όχι ο πιο επιτυχημένος προπονητής, κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή από τη Segunda αμέσως. Και ήδη στην Πριμέρα μάζευαν κακήν κακώς βαθμούς. Σημαντική ήταν η επιτυχία στο γύρισμα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με 3 νίκες σε 4 αγώνες. Πριν την ανάπαυλα όμως σημείωσαν 0:3 με την πανίσχυρη τώρα Αθλέτικ. Και ξανάρχισαν τη σεζόν με νίκη 5:1, αν και σε μια συνάντηση κυπέλλου με την Αρένας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τη σεζόν δύσκολη για τον εαυτό της
Οι «μαρέγκες» το 2021 ήταν σε κρίση. Δεν ήταν δυνατό να κερδίσουν κάτι σημαντικό, ο Ζιντάν αποφάσισε και πάλι να φύγει … Η απόφαση του Florentino Perez να επιστρέψει τον Ancelotti στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αλλά αυτό αποδείχθηκε επιτυχία. Μαζί του, οι «γαλακτικοί» κατέκτησαν τόσο την Πριμέρα όσο και το Champions League. Και πολύ δυνατά και στιβαρά ξεκίνησε νέα περιοδεία, «στεφανώνοντας» την με το 3:1στο Ελ Κλάσικο. Φαίνεται όμως ότι την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πολλά αστέρια απλά έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Εξ ου και οι ανεξήγητες αστοχίες: η ισοπαλία με τη Ζιρόνα και η ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ως αποτέλεσμα, τα Χριστούγεννα έδωσαν την 1η θέση στους «Καταλανούς»… Λοιπόν, η κατάσταση του διώκτη θα τους επιτρέψει τώρα να συντονιστούν καλύτερα για τον αγώνα.
Προηγούμενοι αγώνες
Φυσικά, η Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί σε αυτή την αναμέτρηση. Αυτό που καταφέρνει η Βαγιαδολίδ είναι μερικές φορές, όπως το 2014 και το 2019, να αρπάξει ισοπαλίες.
Πρόβλεψη
Η Ρεάλ Μαδρίτης απλά δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της μια νέα αστοχία, ενώ η Βαγιαδολίδ δεν μοιάζει με σοβαρό πρόβλημα. Ποντάρουμε σε φιλοξενούμενους από τη Μαδρίτη με χάντικαπ «-1» και απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *