The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βίτεμπσκ εναντίον Ντινάμο Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Витебск-ДинамоБрест-18.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεταξύ τους θα παίξουν οι σύλλογοι, οι οποίοι βρίσκονται τώρα σε γειτονικές θέση στην κατάταξη ανάμεσα στους ηγέτες. Σε περίπτωση νίκης, ένας από τους συλλόγους θα αποκτήσει την ευκαιρία να ηγηθεί του εθνικού πρωταθλήματος μετά από αυτόν τον γύρο. Ποιος από αυτούς θα είναι πιο κοντά στην επιτυχία;

Βίτεμπσκ

Οι Βόρειοι δεν πιάνουν αστέρια από τον ουρανό προς το παρόν, αλλά παίρνουν τους «δικούς τους» βαθμούς τακτικά. Η ομάδα του Σεργκέι Γιασίνσκι έχει ήδη κερδίσει δύο νίκες, με το ίδιο σκορ (1:0) κερδήθηκαν οι μετριοπαθείς Γκοροντέγια και Σμολέβιτσι νικήθηκαν. Η Βιτέμπσκ έκανε το μοναδικό λάθος στο Γκρόντνο, όπου έχασε από την Νέμαν (0:2).

Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γιασίνσκι είχαν προβάδισμα στο σκορ στο Σλουτσκ, αλλά στο τέλος ικανοποιήθηκαν με ισοπαλία (1:1), την οποία θα μπορούσαν εύκολα να προσθέσουν στο ενεργητικό τους. Τώρα η Βίτεμπσκ έχει επτά βαθμούς, καθώς και τρεις ακόμη ομάδες. Σύμφωνα με πρόσθετους δείκτες οι Βορρά βρίσκονται στην έκτη θέση.

Ντινάμο Μπρεστ

Η πρωταθλήτρια συγκλόνισε τους οπαδούς της αποτυγχάνοντας να νικήσει στον πρώτο γύρο τη Σμολέβιτσι (1:1), αρχάριο της Πρέμιερ Λιγκ. Και μετά από αυτό η ομάδα δεν επέδειξε εντυπωσιακά αποτελέσματα: νίκησε τη Σλουτσκ με ελάχιστο σκορ (1:0) και έχασε από τη Σλαβία Μοζίρ (1:2).

Η κατάσταση άλλαξε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όταν οι παίκτες του Κοβαλτσούκ έπαιξαν καλύτερα στην τάξη στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού Κύπελλο της χώρας από τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (2:0). Μετά ακολούθησε λαμπρή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Αν και η Ντίναμο έχασε πρώτη από την Ίσλοτς, δεν άφησε σε κανέναν αμφιβολία για το ποίος πρέπει να κερδίσει (3:1). Με επτά βαθμούς στο ενεργητικό η νυν πρωταθλήτρια βρίσκεται τώρα στην τέταρτη θέση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η Βίτεμπσκ θα προσπαθήσει να παίξει ξανά από την άμυνα, αλλά στον αγώνα με την Ντινάμο Μπρεστ που ανέβασε ρυθμούς δεν μπορεί να αντισταθεί. Η ομάδα του Kovalchuk ανέκαμψε γρήγορα από την αρχική έλλειψη συναρμολόγησης, τώρα είναι εντάξει. Νομίζω ότι το στοίχημα στη νίκη της Ντίναμο πρέπει να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: ν’ικη της Ντινάμο Μπρεστ με απόδοση 2,25.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *