The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βίκινγκ εναντίον Σπάρτη Πράγας: πρόγνωση για τον αγώνα

Викинг-Спарта-28.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Βίκινγκ Στάτιον

Βίκινγκ

Η Βίκινγκ τερμάτισε τρίτη στο νορβηγικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, αλλά αυτή τη σεζόν έχει ήδη παίξει 17 αγώνες, στα οποία μέχρι στιγμής είναι μόνο 4η, και σε 17 αγώνες σημειώθηκαν 30 γκολ και 23 δέχθηκαν. Όπως μπορείτε να δείτε, η Βίκινγκ δεν κλείνει στην άμυνα στους αγώνες της και προτιμά να σκοράρει περισσότερα από τον αντίπαλο, και όχι να δέχεται λιγότερα.

Σπάρτη Πράγας

Η Σπάρτη Πράγας ήταν τρίτη στο Πρωτάθλημα Τσεχίας την περασμένη σεζόν και θεωρώ ότι το Τσεχικό Πρωτάθλημα είναι καλύτερο όσον αφορά το επίπεδο απ’ το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Η Σπάρτη είναι μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, το κόστος του οποίου είναι 3-4 φορές ακριβότερο από το κόστος του ρόστερ της Βίκινγκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε αυτό το ματς, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νίκη των φιλοξενούμενων, η ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο της παιχνίδι για να κερδίσει, προκαλώντας 28 σουτ προς την εστία των Βίκινγκς, έχοντας 13 κόρνερ. Όμως, αυτό που σημειώνω είναι ότι ακόμη και εκτός έδρας, η Βίκινγκ προσπάθησε να επιτεθεί, καταφέρνοντας να κάνει 5 χτυπήματα προς το τέρμα και να εκτελεί 3 κόρνερ.

Πρόβλεψη

Θεωρώ ότι η νίκη των φιλοξενούμενων είναι λογική, η ομάδα δείχνει καλύτερη αγωνιστικά, αποτελέσματα και ποιότητα. Θα παίξει και το στοίχημα στα γκολ και στις δύο πλευρές του τέρματος, δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι παραγωγικές στους αγώνες του πρωταθλήματος τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη των φιλοξενούμενων + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 3,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *