The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Аугсбург-09.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Βέζερσταντιον

Στη Γερμανία ακολουθούν αυστηρά τις παραδόσεις τους, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Εντός της Μπουντεσλίγκα αυτό σημαίνει ότι η νέα περιοδεία ξεκινά τις Παρασκευές. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές αποφάσισαν να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της ημέρας στη Βρέμη: η Βέρντερ Βρέμης θα φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ. Ποιος θα κερδίσει σε αυτή την αναμέτρηση; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει αποκλειστικό προγνωστικό για τον αγώνα της 9ης Σεπτεμβρίου 2022.

Η Βέρντερ Βρέμης μπορεί να δώσει στον εαυτό της υψηλό βαθμό για το αρχικό τμήμα

Οι «μουσικοί» έπαιξαν σε περιοδεία στην Μπουντεσλίγκα 2 την περασμένη σεζόν για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Ευτυχώς αυτή η αποτυχία ήταν ελάχιστη χρονικά, μόλις 1 ποδοσφαιρική χρονιά. Υπό την ηγεσία του Όλε Βέρνερ, κατάφεραν να κερδίσουν τη 2η θέση σε χαμηλότερη κατηγορία και επέστρεψαν στην ελίτ. Σε γενικές γραμμές, οι προβλέψεις για τις επιδόσεις τους ήταν αρκετά αισιόδοξες, ωστόσο, η ομάδα επέζησε από πολλές απόψεις και θυμήθηκε πώς να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα 1. Και μέχρι στιγμής, ο νεοφερμένος δεν είναι κακός: ξεκίνησε με θεαματικές ισοπαλίες με Βόλφσμπουργκ και Στουτγάρδη (2-2 κάθε φορά), και στη συνέχεια προκάλεσε αίσθηση στο Ντόρτμουντ, κάνοντας την επιστροφή για τη νίκη επί της Μπορούσια, αν και έχανε με σκορ 0-2 μέχρι το 88ο λεπτό! Στη συνέχεια, όμως, έχασε εντός έδρας, και πάλι λαμπερά: 3-4 από την Άιντραχτ. Αλλά αποκαταστάθηκαν για αυτό, σημειώνοντας το 2-0 στο γήπεδο της Μπόχουμ.

Η Άουγκσμπουργκ είναι απίθανο να θέσει φιλόδοξους στόχους

Οι «Fuggers» κάποτε, έχοντας εμφανιστεί στην Μπουντεσλίγκα 1, κατάφεραν να μπουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά γενικά, τα τελευταία χρόνια, όλοι έχουν συνηθίσει το γεγονός ότι αυτή η ομάδα, με οποιονδήποτε τεχνικό, δίνει έναν διαφορετικό αγώνα – για την επιβίωση. Και είναι σταθερά επιτυχημένη σ’ αυτόν. Έτσι, η τελευταία κλήρωση, υπό τον Markus Weinzierl, έφερε 38 βαθμούς, ήταν αρκετό για να ανέβει στη 14η θέση χωρίς ταλαιπωρία. Ωστόσο, το έργο έχει πλέον έναν νέο προπονητή, τον ελάχιστα γνωστό Enrico Maasen. Το ξεκίνημά του δεν ήταν και το καλύτερο. Ναι, κατάφεραν να κάνουν ντεμπούτο με 4-0, αλλά αυτό είναι στο κύπελλο με ημιερασιτέχνες. Ταυτόχρονα, στην Μπουντεσλίγκα στο ξεκίνημα, η ομάδα κέρδισε μόνο μία φορά και όταν αυτό δεν ήταν αναμενόμενο: 2-1 στο Λεβερκούζεν. Παράλληλα έχασαν από Φράιμπουργκ, Μάιντς και Χόφενχαϊμ. Και στον τελευταίο γύρο δέχτηκε 2 αναπάντητα γκολ από τη Χέρτα Βερολίνου.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έχουν ίσα στατιστικά. Στις 2 τελευταίες σεζόν της Βέρντερ Βρέμης στην Μπουντεσλίγκα 1, το 2019-2021, αντάλλαξε νίκες με την Άουγκσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Η Βέρντερ δείχνει πιο πειστική και παίζει εντός έδρας. Χωρίς να επινοήσουμε τίποτα, ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *