The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Φορτούνα Ντίσελντορφ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Werder Bremen-Fortuna Duesseldorf-7.12

Μπουντεσλίγκα

Wederstadion, Βρέμη

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο 14ος γύρος της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσει με μονομαχία μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και Φορτούνα από το Ντίσελντορφ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι “μουσικοί” είναι γεμάτοι επιθυμία να κερδίσουν επιτέλους μετά από μια σειρά αποτυχιών και η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι ιδανική για αυτό. Αν και πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι τύποι από το Ντίσελντορφ έδιναν μάχη τον τελευταίο καιρό σε όλους τους αντιπάλους, οπότε είναι απίθανο η Βέρντερ Βρέμης να μη δυσκολευτεί σε αυτή την αναμέτρηση.

Δεν νίκες

Η Βέρντερ έχει να κερδίσει από τις 31 Οκτωβρίου και τον αγώνα του Κυπέλλου εναντίον της Weihe. Έκτοτε οι “μουσικοί” πραγματοποίησαν τέσσερις συναντήσεις, στις οποίες έχασαν τρεις φορές από: Μάιντς, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου και έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Φράιμπουργκ. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ήδη στην 9η θέση με 18 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Στο βάθος

Η Φορτούνα εξακολουθεί να βρίσκεται στην 18η θέση, δηλ. στο κάτω μέρος της κατάταξης του γερμανικού πρωταθλήματος. Μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών η ενδεκάδα του Ντίσελντορφ έπαιξε ισοπαλία 3:3 με τη Μπάγερν Μονάχου, έχασε στην έδρα της από τη Μάιντς με σκορ 0:1. Σε γενικές γραμμές εκτός έδρας η Φορτούνα έχει αδύναμα στατιστικά: δεν υπάρχει ούτε μια νίκη με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 5:17.

Πρόβλεψη

Η Βερντερ στον τελευταίο γύρο φαινόταν καλή στον αγώνα ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου, κατόρθωσε να σκοράρει ένα γκολ εναντίον του αντιπάλου, πάλι καλά. Οι “μουσικοί” έχουν ήδη χάσει δύο παιχνίδια εντός έδρας, είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν τον κοινό τους με νίκη επί του αουτσάιντερ. Η Φορτούνα σκοράρει λίγο εκτός έδρας και χάνει πολύ, η Ντίσελντορφ σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Βέρντερ Βρέμης με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *