The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-БоруссияД-15.12b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον

Την Τρίτη, μετά από ένα ελάχιστο διάλειμμα, το γερμανικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει. Η νέα εβδομάδα θα είναι η τελευταία για την Μπουντεσλίγκα φέτος και πολύ πλούσια. Ένα από τα φαβορί, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, πρόκειται να επισκεφθεί την Βέρντερ Βρέμης. Ποια ομάδα θα είναι σε θέση να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της;

Η Βέρντερ Βρέμης απέτυχε για άλλη μια φορά να κερδίσει το Σαββατοκύριακο

Οι «Μουσικοί» δεν δημιούργησαν άλλη μια ιδιαίτερη αίσθηση με το λάθος τους. Όπως κι να ‘χει ο σύλλογος πήγε να επισκεφθεί την ΡΜ Λειψίας, και σχεδόν κανένας δεν περίμενε να κερδίσουν τρεις βαθμούς εκεί. Όμως οι ελπίδες για ισοπαλία έλιωσαν ήδη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήδη στο 26ο λεπτό η άμυνα «έφερε» πέναλτι, το οποίο πραγματοποίησε ο Zabitzer. Και ο Όλμο πριν από το διάλειμμα μείωσε ολοκληρωτικά την ίντριγκα σε αυτή τη μονομαχία, η έκβαση του αγώνα 2:0 υπέρ των «ταύρων». Για τους «μουσικούς» αυτή είναι η τρίτη ήττα στη σειρά και ο 8ος συνεχόμενος αγώνας, στον οποίο δεν σημειώθηκαν νίκες στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα στοιχεία του περασμένου έτους, τα ενδιάμεσα αποτελέσματα των παικτών του Φλόριαν Κόφελντ δεν είναι άσχημα. Αν και, φυσικά, πριν από τις γιορτές, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές με νίκη, ειδικά παίζοντας στην έδρα τους στην Βρέμη.

Η Ντόρτμουντ απλώς καταστράφηκε το Σάββατο

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβραδύνθηκαν νωρίτερα. Πριν από αυτό, η ομάδα είχε 4 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Αλλά ακόμη και με την Μπάγερν Μονάχου οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ πολέμησαν με αξιοπρέπεια. Το Σάββατο, φιλοξενώντας τον νεοφερμένο Στουτγκάρδη, πήραν έναν αντι-ρεκόρ αριθμό των γκολ. Και γενικά, το μόνο που κατάφερε ο μεγιστάνας εκείνο το βράδυ ήταν να απαντήσει στον πρώτο γκολ των «Swabians» και να φύγει για διάλειμμα με το 1:1. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, υπάρχει εντύπωση, οι «σφίγγες» απλά δεν βγήκαν. Μέσα σε περίπου 10 λεπτά, από το 52ο έως το 63ο, το σκορ έφτασε στο συντριπτικό 1:4 και, στην ουσία, ο αγώνας έληξε. Μόνο στην παράταση ο Νίκολας Γκονζάλες σκόραρε επίσης. Μετά από μια τέτοια ντροπή, δεν υπήρχε περίπτωση να μη προκύψουν οι φήμες για το μέλλον του Ελβετού προπονητή, τον οποίο σώζει μέχρι στιγμής η δικαιολογία με τη μορφή επιδημίας τραυματισμών και επιτυχίας στο Champions League. Αλλά κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, εάν δεν υπάρχουν βελτιώσεις, στην Ντόρτμουντ μπορεί να αναθεωρήσουν την πολιτική τους…

Προηγούμενοι αγώνες

Παρόλο που η Βέρντερ Βρέμη έχει σαφώς χειρότερη απόδοση τα τελευταία χρόνια από την Ντόρτμουντ, αυτό δεν εμφανίζεται σε προσωπικές συναντήσεις. Σε 8 τελευταίους αγώνες οι σύλλογοι έχουν από 2 νίκες (εντός και εκτός έδρας) και 4 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Μπορούσια θα είναι το φαβορί της συνάντησης, αλλά έτσι φαινόταν στον προηγούμενο γύρο. Επομένως, είναι ασφαλέστερο να επιλέξετε ουδέτερο «over 2,5» (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *