The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Байер-18.05b

Μπουντεσλίγκα

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Weserstadion (Βρέμη)

Η Δευτέρα δεν είναι η μεγαλύτερη ημέρα ποδοσφαίρου, στις 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί υπάρξει μόνο ένας αγώνας, που αξίζει πραγματικά προσοχή. Μιλάμε για την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερ, προετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τη συνάντησή τους.

Οι μουσικοί είναι κοντά στον αποκλεισμό

Η Βέρντερ Βρέμη είναι γνωστή στους οπαδούς της Μπουντεσλίγκα, ο μόνιμος συμμετέχων του πρωταθλήματος σπάνια αγωνίζεται για υψηλές θέσεις, αλλά απολαμβάνει εξουσία. Αυτή η σεζόν είναι σκέτη αποτυχία για τους μουσικούς. Η ομάδα καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στην κατάταξη. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μία από τις πιο αδύναμες επιθέσεις. Θέλει οχτώ βαθμούς για να φτάσει τη σωτήρια 15 θέση, αν και αυτή η επιλογή δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Είναι πιο ρεαλιστικό να κοιτάξει προς τη 16η θέση και, στη συνέχεια, να προσπαθήσει να κερδίσει στα πλέι-οφ, αλλά μέχρι αυτή τη θέση θέλει 5 βαθμούς, αν και οι μουσικοί έχουν δύο παιχνίδια στο αποθεματικό σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή τους Φορτούνα Ντύσσελντορφ. Στον επερχόμενο αγώνα έξι παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν λόγω τραυματισμών και αποκλεισμών. Πριν από το διάλειμμα ο σύλλογος είχε μια σειρά έξι αγώνων χωρίς νίκες.

Οι φαρμακοποιοί προσπαθούν να μπουν στην πρώτη τετράδα

Κάθε χρόνο η Μπάγερ προσπαθεί να παραμείνει στο κουαρτέτο των καλύτερων της Μπουντεσλίγκα για να παίξει στο Champions League μετά. Μέχρι στιγμής οι φαρμακοποιοί είναι πέμπτοι, 4 βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση, αλλά δεν έχουν παίξει ακόμη τον αγώνα του 26ου γύρου. Η ομάδα πηγαίνει καλά στο Europa League, όπου κατάφεραν να νικήσουν τη Rangers 3:1 στους 16. Ο σύλλογος έχει επίσης την ευκαιρία να πάρει το εθνικό κύπελλο, στους ημιτελικούς η Μπάγερ θα πολεμήσει με την αδύναμη Σααρμπρύκεν. Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν μεγάλα προβλήματα προσωπικού, μόνο ο Folland είναι ακόμα τραυματισμένος.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αγώνες αυτών των αντιπάλων τελειώνουν συχνά παραγωγικά, όπως συνέβη στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο οποίος τελείωσε με σκορ 2:2.

Πρόβλεψη

Παρά τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων και την κατάταξη, η πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς, οπότε η μάχη θα είναι καυτή. Η Βέρντερ Βρέμης έχει προβλήματα προσωπικού, αλλά δεν έχει πουθενά να υποχωρήσει, για να σωθεί, χρειάζονται ένα ισχυρό φινίρισμα. Προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,70.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *