The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Бавария-13.03b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπάγερν Μονάχου, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον 25ο γύρο της Μπουντεσλίγκα, η μάχη έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου.

Οι «μουσικοί» έχουν καλή σειρά

Η Βέρντερ Βρέμης αυτή τη σεζόν δεν αγωνίζεται για υψηλές θέσεις, απλά προσπαθεί να μείνει μακριά από τη ζώνη κινδύνου. Οι «μουσικοί» κατάφεραν να βγάλουν μια καλή σειρά τριών αγώνων, όπου σημείωσαν 7 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε τον νεοφερμένο Αρμίνια 2:0. Η ομάδα βρίσκεται στην 12η θέση, μόλις 5 βαθμούς πίσω από την έβδομη θέση, η διαφορά από τη ζώνη των πλέι-οφ είναι 11 βαθμοί, γεγονός που τους επιτρέπει να νιώθουν ασφαλείς. Η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται τώρα σε κίνηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό δεδομένου του επιπέδου και της κατάστασης του επερχόμενου αντιπάλου.

Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να κρατηθεί στην κορυφή

Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους και πιο θεαματικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Η ομάδα είχε σίγουρη ηγεσία στην Μπουντεσλίγκα, αλλά τώρα η διαφορά από τη δεύτερη ΡΜ Λειψίας μετριέται μόνο με δύο βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο οι Βαυαροί κατάφεραν να νικήσουν τον κύριο αντίπαλό τους, Μπορούσια Ντόρτμουντ 4:2, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παίκτες του Χάνσι Φλικ έχαναν με σκορ 0:2. Ο σύλλογος πρόκειται να παίξει το δεύτερο αγώνα επιστροφής του Champions League εναντίον της Λάτσιο την επόμενη εβδομάδα, αν και όλα είναι ξεκάθαρα εκεί, οι Ρωμαίοι απέτυχαν στην πρώτη συνάντηση, χάνοντας εντός έδρας με σκορ 1:4 Έξι παίκτες για διάφορους λόγους θα χάσουν την επερχόμενη μάχη, αν και οι απώλειες δεν είναι σημαντικές.

Προηγούμενοι αγώνες

Στον πρώτο γύρο, η Μπάγερν Μονάχου ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αλλά η Βέρντερ κατάφερε να υπερασπιστεί την ισοπαλία με σκορ 1:1. Κρίνοντας από τα αποσπάσματα, αυτή η έκβαση του προηγούμενου αγώνα προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, επειδή η απόδοση σε αυτήν την αγορά ήταν πάνω από δέκα μονάδες. Έτσι, η Βέρντερ Βρέμης τερμάτισε σερί την ηττών εναντίον της Μπάγερν, το οποίο διήρκεσε 19 αγώνες σε όλα τα τουρνουά.

Πρόβλεψη

Εδώ και πάλι οι Βαυαρικοί θα είναι το φαβορί, αλλά η Βέρντερ Βρέμης είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για τον ηγέτη. Θα είναι δύσκολο να πάρουν ξανά τους βαθμούς από το grand, πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση και τη διάθεση των φιλοξενούμενων. Για άλλη μια φορά, σας συμβουλεύουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν, καθώς στην επίθεση η Μπάγερν είναι πραγματική δύναμη, ενώ χάνει σχεδόν απ’ όλους στη σειρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *