The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Κολωνία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-Кельн-06.11b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέζερσταντιον

Την Παρασκευή ξεκινούν αγώνες στα κορυφαία πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης. Το Bundesliga 1 δεν θα αποτελεί εξαίρεση, οι διοργανωτές έφεραν τον αγώνα μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και Κολωνίας πιο νωρίς. Ποιας απ’ αυτές είναι πιο δυνατή τώρα;

Η Βέρντερ Βρέμης ξεκίνησε πολύ καλύτερα από ό, τι ένα χρόνο πριν

Οι «μουσικοί» φαίνονται πολύ αδύναμοι στο πρωτάθλημα 2019/2020. Αλλά είναι σημαντικό ότι η διοίκηση συνέχισε να εμπιστεύεται τον Φλόριαν Κόφελντ, και στο τέλος αυτός την ευχαρίστησε για αυτό, διατηρώντας την ομάδα στην ελίτ το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν γι’ αυτό έπρεπε να πραγματοποιήσει φιλικούς. Τώρα η ομάδα της Βρέμης φαίνεται να έχει πάρει το μάθημά της και φαίνεται πολύ πιο σίγουρη. Ναι, όλα ξεκίνησαν με 1-4 εντός έδρας με τη Χέρτα. Αλλά μετά από αυτό η Βέρντερ Βρέμης δεν έχασε ποτέ ξανά. Ωστόσο, έχοντας κερδίσει ενάντια στη Σάλκε στην κρίση και τον νεοφερμένο, την Αρμίνια Μπίλεφελντ, μετά οι «μουσικοί» σημείωσαν ισοπαλίες τρεις φορές στη σειρά. Επιπλέον, το σκορ ήταν ίδιο με τους Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτη, 1-1. Ο ηγέτης της περασμένης σεζόν, Μίλοτ Ρασίκα, βγήκε μόνο δύο φορές σε αλλαγή. Όμως, ο Νίλας Φίλκρουγκ έχει ήδη 4 γκολ, αν και τα μισά από το πέναλτι.

Η Κολωνία κέρδιζε μόνο στο κύπελλο

Οι «τράγοι» κέρδισαν συντριπτικά την ταπεινότερη Altglienicke στον πρώτο αγώνα της σεζόν με σκορ 6:0. Αλλά το πρωτάθλημα για αυτούς ξεκίνησε με μια σειρά ηττών. Απέτυχαν να κερδίσουν βαθμούς όχι μόνο με τους Χόφενχαϊμ και Γκλάντμπαχ, αλλά και με τον νεοφερμένο, Αρμίνια Μπίλεφελντ. Και μόνο μετά το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών κάτι άρχισε να λειτουργεί. Η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ κατάφερε να αντισταθμίσει στις συναντήσεις πρώτα εναντίον της Άιντραχτ Φραγκφούρτης και στη συνέχεια της Στουτγκάρδης. Και στις δύο περιπτώσεις οι αντίπαλοι σημείωσαν πρώτοι, αλλά οι παίκτες της Κολωνίας κατάφεραν να βγάλουν το τελικό 1-1. Το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκε αξιοσέβαστη ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-1. Αλλά αυτό δεν ευχαρίστησε και πολύ τον σύλλογο, επειδή βρίσκεται στην 16η θέση με 2 βαθμούς, μπροστά από τη Σάλκε, η οποία βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Θα καταφέρουν να ανεβάσουν ρυθμούς πριν από τη νέα παύση για τους αγώνες των εθνικών;

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 10 τελευταίες επίσημες συναντήσεις ο σύλλογος που φιλοξενεί τον αντίπαλο δεν έχει χάσει. Και οι τρεις τελευταίες μάχες έφεραν νίκες στους γηπεδούχους και τον Οκτώβριο η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε 6-1.

Πρόβλεψη

Δεν είναι σίγουρο ότι η Βέρντερ θα μπορέσει να επαναλάβει τη συντριπτική νίκη της συνάντησης του Ιουνίου. Επιπλέον, η Κολωνία θα προσπαθήσει να αρπάξει βαθμούς. Έτσι θα ασφαλίσουμε τον εαυτό μας με μηδενικό χάντικαπ στους γηπεδούχους με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *